Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Η Νέα Πέραμος 2-1 τον Εθνικό Πανοράματος..

Published

on

Η Νέα Πέραμος επικράτησε 2-1 του Εθνικού Πανοράματος στο γήπεδο της παραλίας Ασπροπύργου και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου(ο πρώτος αγώνας είχε λήξει ισόπαλος 2-2).

Οι του Εθνικού στην λήξη του αγώνα διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Σταθόπουλο για την φάση του πέναλτι αφού όπως υποστηρίζουν ο παίκτης που το κέρδισε έκανε θέατρο.

Προηγήθηκε ο Εθνικός στο 20′ με τον Γιανναδάκη,για να ισοφαρίσει η Νέα Πέραμος στο 36′ με τον Πετρόπουλο. Στο 83′ η ομάδα του Χάρη Κοπιτσή κέρδισε πέναλτι όταν ο Σ.Παπαδόπουλος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Πατσιονίδη. Ο διαιτητής Σταθόπουλος ήταν κοντά στην φάση και έδειξε την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Πατσιονίδης και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μπατιστάτου 1-2.

Νωρίτερα ο Εθνικός έχασε δυο κλασσικές ευκαιρίες στο 63 με τον Δανιγγέλη σε κενό τέρμα αστόχησε, και στο 66′ με τον Κοτρώτσιο τετ-α-τέτ με τον Κεχαγιά έστειλε την μπάλα άουτ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ(προπονητής Χρήστος Ράλλης): Μπατιστάτος,Κατσαρός(46′ Ν.Λούφη), Παπαδόπουλος Σ, Παπαναγιώτου, Σαββίδης, Νταής, Παπαδόπουλος Α(82′ Μπούκουρης), Κοτρώτσιος, Τσεβάς(71′ Γιανναδάκης), Λούφη Χ, Δανιγγέλης.

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ(προπονητής Χάρης Κοπιτσής): Κεχαγιάς, Καλαμίδας, Δρίζος, Γραμματικός, Πετρόπουλος(60’Νάκος), Τσιώνης, Πατσιονίδης, Παππάς, Καραγιάννης(66’Λουκίδης), Φωτίου, Τσακίρης(79’Τοκτίδης).

ΑΝ.ΤΣΑΚ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply