Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η ομιλία του προέδρου της ΕΠΣΑ, Παναγιώτη Δημητρίου στην κλήρωση

Published

on

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, κ. Παναγιώτης Δημητρίου, αναφερόμενος στην κλήρωση των πρωταθλημάτων και τη νέα χρονιά τόνισε:

Εγώ και οι συνεργάτες μου αισθανομαστε πολύ καλά που έχουμε φέρει την ΕΠΣΑ σε ένα υψηλό επίπεδο και όταν εννοώ υψηλό επίπεδο θέλω να πω ότι υπάρχει τεράστια οργάνωση στην Ένωση. Διεξάγονται πρωταθλήματα ανταγωνιστικά και αξιόπιστα. Έχουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό την διαιτησία. Υπάρχουν νέα παιδιά και θέλω να τα στηρίζεται και πιστεύουμε ότι οι διαιτητές της Αθήνας είναι οι καλύτεροι από πλευράς απόδοσης σε όλη την Ελλάδα. Θέλω να πω ότι έχουμε ανακοινώσει μια σχολή διαιτησίας που οι αιτήσεις λήγουν 15/10 και εάν κάποιοι παίκτες των ομάδων σας έχουν σταματήσει μπορείτε να τους παροτρύνετε να γίνουν διαιτητές. Γιατί εαν δεν βρίσκουμε διαιτητές δεν θα μπορούμε να διεξάγουμε τα πρωταθλήματα μας. Ήδη από πέρυσι έχουν αποχωρήσει περίπου 15 πρόσωπα. Όσοι έχουν σταματήσει και θέλουν ας ασχοληθούν με τη διαιτησία. Σε ορισμένα πρόσωπα που τους αρέσει το ποδόσφαιρο και παρακολουθούν αγώνες να έρθουν να γίνουν παρατηρητές.

Θέλω να σας υπενθυμίσω γιατί το έχω ξανα πει, ότι το ποδόσφαιρο το ερασιτεχνικό είναι μια διασκέδαση και έτσι θέλω να το βλέπετε. Σαν διασκέδαση και όχι ότι πάμε να πολεμήσουμε. Να παροτρύνω τις ομάδες που παίζουν ως γηπεδούχοι ότι θα πρέπει να είναι άριστες ως προς τη φιλοξενία. Όταν φεύγουμε για να πάμε στο γήπεδο οι οικογένειες μας περιμένουν να επιστρέψουμε. Σε θέματα βίας η διοίκηση της Ένωσης θα είναι αμείλικτη. Πέρυσι φύλακας γηπέδου γρονθοκόπησε ποδοσφαιριστή. Στείλαμε υπόμνημα στο συγκεκριμένο δήμο ώστε να υποστεί τις συνέπειες ο φύλακας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο σύλλογο.

Την Τετάρτη έχει μια συνάντηση για ένα πρωτάθλημα Κ10 που θα γίνει σε γήπεδα 5Χ5.

Τέλος να πω ότι έχουμε κοντά μας τον πρόεδρο διαιτητών, κ. Βαρούχα, ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΑ, κ. Αρμάος και τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας, κ. Μητροφάνης που τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply