Connect with us

8ος Όμιλος

Η Παλαιόχωρα το ντέρμπι, 1-0 τον Ηρόδοτο

Published

on

Την παραμονή της στην κατηγορία σφράγισε η Παλαιόχωρα που επικράτησε με 1-0 του Ηροδότου και πήρε μεγάλη νίκη.

Οι Χανιώτες με τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς ουσιαστικά αποδεικνύουν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση αφού κατέβαλαν την αντίσταση του πρωτοπόρου που πλέον απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή το Αιγάλεω.

Από την άλλη, ο Ηρόδοτος ενώ προσπάθησε δεν τα κατάφερε και πλέον το ματς με το Αιγάλεω την επόμενη αγωνιστική θα είναι… όλα τα λεφτά.

Στο 4′ ο Μανουσάκης έκανε το φάουλ όμως ο Κασμερίδης έδιωξε δύσκολα. Στο 7′ ο Πονηρός απέκρουσε το σουτ του Μωραϊτη ενώ στο 15′ ο τερματοφύλακας των νεοφώτιστων μπλόκαρε το σουτ του Φραγκουλάκη. Στο 23′ το σουτ του Ετοφ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 41′ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Μωραϊτη. Στην επανάληψη, η Παλαιόχωρα είχε κ αλές στιγμές κυρίως στο 55′ με τον Μανουσάκη που σούταρε και τον Κασμερίδη να απεκρούει ενώ στο 60′ ο Καζαντζίδης σούταρεμε τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 70′ η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού έπαιξε με παικτη λιγότερο στο παιχνίδι αφού την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Φουκαράκης με κόκκινη κάρτα.

Στο 77′ η Παλαιόχωρα ωστόσο κατάφερε να χτυπήσει όταν ο Δρακάκης έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ έκανε το 1-0.

Το τέρμα αυτό ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στους γηπεδούχους που σφράγισαν ουσιατικά την παραμονή στην κατηγορία.

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Καζατζίδης, Σαμαράς, Παπαδόπουλος, Κορνελάτος, Μανουσάκης Α., Κερνενίδης, Μαζιώτης, Δρακάκης, Μανουσάκης Δ., Προβατίδης

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Κασαπάκης (79′ Παπαδάκης), Φουκαράκης, Φραγκουλάκης, Μελισσόπουλος (41 λ.τρ. Γαρεφαλλάκης (71′ Αργκιλέσι)), Μωραΐτης, Ετόφ