Connect with us

stoplekto

Η πανέμορφη γιορτή λήξης προπαιδικού πρωταθλήματος στην ΕΠΣΠ

Published

on

Σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα  πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Μοσχάτου  η τελετή λήξης του προπαιδικούπρωταθλήματος της ΕΠΣΠ .

Εκατοντάδες άτομα που βρέθηκαν στην εξέδρα χειροκρότησε την προσπάθεια των μικρών  παικτών που αγωνίστηκαν  και τους αποθέωσε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος .

Αρχικά έγιναν τρεις αγώνες επίδειξης διάρκειας 35 λεπτών μεταξύ των πρωταθλητών . Συγκεκριμένα έπαιξαν: Οδηγήτρια – ΑΟΚ Φαλήρου( 1-0) Παντζιτζιφιακός – Αετός Κορυδαλλού( 1-1) και Ιωνικός – Ατρόμητος Πειραιά (0-1) .

Στη συνέχεια έγιναν οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στις πρωταθλήτριες ομάδες του Προπαιδικούπρωταθλήματος.

1ος Όμιλος: Οδηγήτρια

2ος όμιλος :ΑΟΚ Φαλήρου

3ος όμιλος: Παντζιτζιφιακός

4ος όμιλος : Αετός Κορυδαλλού

5ος όμιλος: Ιωνικός

6ος όμιλος: Ατρόμητος Πειραιά .

Τιμήθηκαν οι διαιτητές των τριών αγώνων Στέφανος, Αντωνόπουλος, Δημήτρης Τέσσης, Αντώνης Τζιώτης , ο παρατηρητής Στέφανος Μουράτογλου και ο γιατρός Ανδρέας Λαγουδέλης .

Παραβρέθηκαν από τον Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου ο αντιδήμαρχος  Γιώργος Φελλάςκαι οι δημοτικοί σύμβουλοι εντεταλμένοι Αθλητισμού Δημήτρης Κόλλιας , Σπύρος Αγγελόπουλος.

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά το παρών έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Σπάθας, ο ταμίας Γιάννης Σταματάτος, ο πρόεδρος των επιτροπών Διαιτησίας και Παρατηρητών  Λουκάς Κανδύλης,  ο διευθυντής των γραφείων  Παναγιώτης Νταλάκος, οι υπεύθυνοι ορισμού Διαιτησίας υποδομών Μανώλης Συνοδινός, Γιάννης Ευδαίμων .

Φυσικά σύσσωμη έδωσε το παρών η επιτροπή υποδομών και Μικτών ομάδων της ΕΠΣΠ  που συνετέλεσε ώστε και αυτή η τελετή λήξης μετά από αυτές του εφηβικού και του παιδικού να σημειώσουν απόλυτη επιτυχία. Ήταν εκεί ο πρόεδρος Απόστολος Μαρούλης με τα  μέλη Σταύρο Μορφόπουλο , Νίκο Χοχλάκη , Γιάννη Κανελλόπουλο και τον Χρήστο Μπουλούση