Connect with us

3ος Όμιλος

Η Παναχαϊκή 2-0 στο Λουτράκι

Published

on

Ασταμάτητη η Παναχαϊκή αποσπάστηκε οκτώ βαθμούς από τον ΠΑΟ Βάρδας και φαντάζει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πρωταθλήτρια  στον 3ο όμιλο καθώς πέρασε και από το Λουτράκι επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 2-0.

Στο 62’ ο Γκίνο με υπέροχο σουτ και στο 81΄με εύστοχο πλασέ του Ελευθεριάδη οι Πατρινοί πήραν το τρίποντο . Μάλιστα στο 18’ ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος είχε προσπάθεια που σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Διαμαντή.

Παράπονα για την  διαιτησία του Σταυρουλάκη από το Ρέθυμνο έχουν οι φιλοξενούμενοι καθώς στο 54’ δεν απέβαλε όπως και θα έπρεπε τον Παπαναστασίου που υπέπεσε σε σκληρό φάουλ επί του Στεργίδη.

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Διαμαντής, Γούλας (70′ Βλάχος), Τζορμπατζίδης, Ζέλο, Χουστουλάκης, Παπαναστασίου, Αποστολάκης, Παναγόπουλος, Μάγκος, Κωβαίος, Ζέρβος (79′ Πουλάκος)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Τσαφταρίδης, Πολίμος, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Γκίνο (90′ Κωνσταντινίδης), Μπιτσάκος, Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Μπουρλάκης (86′ Παπαδόπουλος), Σπανός (90′ Μωραϊτης).