Connect with us

Γ Εθνική

Η Παναχαϊκή 2-1 με ανατροπή τον Πανθρακικό

Published

on

Στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της football league η Παναχαϊκή επιβλήθηκε 2-1 του Πανθρακικού, αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0.

Τα ψυχικά αποθέματα να βάλει δύο γκολ στον Πανθρακικό και να γυρίσει το ματς σε 2-1 βρήκε η Παναχαϊκή, η οποία επιβλήθηκε των Θρακιωτών. Ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη είχαν και οι δύο ομάδες, με εκατέρωθεν δοκάρια και πολλά σουτ. Οι Αχαιοί αποδείχτηκαν αποτελεσματικότεροι στην τελική προσπάθεια και με σκόρερ τους Φουρτάδο και Ντίνα πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, φτάνοντας στο -2. Νικηφόρο, λοιπόν, το ντεμπούτο του Ηλία Φυντάνη στον πάγκο των «κοκκινόμαυρων», με τον Σάββα Παντελίδη του Πανθρακικού να αναζητά πλέον τα αίτια μιας ήττας, που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να ήταν και νίκη.

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Μάλαρτζ, Μενδρινός, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Φουρτάδο, Ντίνας, Δαμιανίδης, Κοιλιάρας, Τσεμπερίδης (56′ Μιλοσέσκι), Φούφουλας, Χλωρός (79′ Ατματσίδης).

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου (71′ Σίμωσης), Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης (79′ Μοσχάκης), Μουνάφο, Λιαπάκης (60′ Ουέλινγκτον), Μίνγκας, Μπαϊκαρά, Κοντογουλίδης, Μπαλού.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply