Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Η παρουσίαση της «Ποδοσφαιρικής Συνεργασίας» (φωτο)

49 Πειραϊκά σωματεία παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση

Published

on

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 17/4 στο Δημαρχείο Δραπετσώνας η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της « Ποδοσφαιρικής Συνεργασίας της παράταξης που πρόσκειται στη διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά επικεφαλής της οποίας είναι ο πρόεδρος της Στέλιος Μπρατσόλης .

 

Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από 49 Πειραϊκά σωματεία .

 

Το παρών έδωσαν από την τοπική αυτοδιοίκηση οι δήμαρχοι Κερατσινίου- Δραπετσώνας Λουκάς Τζαννής, Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης , Μοσχάτου Ανδρέας Ευθυμίου, οι πρόεδροι των αθλητικών Οργανισμών των Δήμων Καλλιθέας Γ. Μαργωμένος , Μοσχάτου Θανάσης Ντερέκας .

 

Παρόντες οι αντιπεριφερειάρχες ΕΣΠΑ Λεωνίδας Αθανασιάδης , Πειραιά Στέφανος Χρήστου, Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης , Δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι κ.α

 

Ο σύμβουλος της ΕΠΟ και πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΠ Νίκος Ανασόπουλος, , ο πρόεδρος των προπονητών Πειραιά Τάκης Φωστηρόπουλος , οι παλαιοί παράγοντες της ΕΠΣΠ Χρήστος Μανούσος, Δημήτρης Μουρίκης, Άρης Τσατσαρίδης, Κώστας Σάββας, Ανδρέας Τσικνάκος, Στάθης Αμαραντίδης .

 

Από τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού ήταν οι Ηλίας Υφαντής, Γιώργος Κωττάκης και Αλέκος Κτενάς . Ο πρόεδρος των βετεράνων της Προοδευτικής Τάκης Καλούδης

 

 

 

Μίλησαν από την διοίκηση οι κ. Αθανασόπουλου, Βράκας , οι πρόεδροι της ΑΕ Νίκαιας Ίριδα Μωυσιάδου, Φοίνικα Αγίας Σοφίας Βαγγέλης Περάμαντζης που ήταν στο πάνελ.

 

Επίσης οι κ . Μαργωμένος , Ανασόπουλος, Τζαννής για να συνεχίσει ο πρόεδρος του συνδυασμού Στέλιος Μπρατσόλης που αφού παρουσίασε τους συνεργάτες του αναφέρθηκε στο πρόγραμμα τονίζοντας ότι ζητά την εμπιστοσύνη των σωματείων για την συνέχεια διεκδίκησης της προόδου και της αξιοπιστίας του Παμπειραϊκού ποδοσφαίρου.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply