Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η Πεύκη αφεντικό στο ντέρμπι 0-1 στο Χαϊδάρι..(φωτο-video)

Πρώτη του Γκλεγκλέ με διπλό

Published

on

Η Πεύκη ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο ντέρμπι με το Χαϊδάρι καθώς  η ομάδα του Αλέξη Γκλεγκλέ επικράτησε των γηπεδούχων με 1-0 υποχρεώνοντας τους στην πρώτη τους ήττα εντός έδρας .

Στο 40΄ ο Μαρκομιχάλης εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Μαχαίρα.(δείτε το video)

Δύο λεπτά αργότερα ο Ρούπι γύρισε παράλληλα προς το τέρμα αλλά Σπυρόπουλος δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίχτυα χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Το δεύτερο μισό του αγώνα ξεκίνησε με γκολ από τον Σακελλαρίου καθώς στο 46’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 75’ ο Κρητικός σημάδεψε το δοκάρι του Καραγιάννη.

Η μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση χάθηκε στο 84’ όταν ο Καραγιάννης απέκρουσε πέναλτι του Σπύρου και έδωσε τους τρείς πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο Μάνταλος, με βοηθούς τους Καρατζίκα και Απτόσογλου.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μαχαίρας, Σουμελίδης, Τσούκης (87′ Πλιακοστάμος), Μουρούτσος, Τζώνης, Κρητικός, Σπυρόπουλος (85′ Χριστούλης), Κατικαρίδης, Σπύρο, Κοτσολάκος, Ρούπι

ΠΕΥΚΗ: Καραγιάννης, Αλεβίζος (70′ Κωστάκης), Καραμπέτσος, Ψιλούδης, Παπαγιώργης, Βάλσαμος, Μαρκομιχάλης, Ριζόπουλος (1′ Ρόκα), Σακελλαρίου, Ετόκα, Οικονομέας (46′ Κάρμας).

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply