Connect with us

stoplekto

Η πορεία των ομάδων της Αθήνας στην Γ΄Εθνική…

Published

on

Αποτελέσματα - Γ' Εθνική

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής σε όλους τους ομίλους, τόσο στη μάχη της ανόδου, όσο και σε αυτήν της κορυφής, μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος.

Με την ευκαιρία της διακοπής λόγω των εορτών, η ιστοσελίδα μας θα σας παρουσιάσει αφιερώματα στην πορεία των ομάδων του Λεκανοπεδίου, ενώ στη συν΄λεχεια θα γίνουν ανάλογα αφιερώματα και στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ξεκινάμε σήμερα με το αφιέρωμα στις ομάδες της Αθήνας (ΕΠΣΑ)..

ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΘΟΥΣ…

Αντιστρόφως ανάλογη είναι η πορεία των ομάδων της Αθήνας σε αυτό τον όμιλο, αφού η Ηλιούπολη είναι στην πρώτη θέση, ενώ Αγιος Ιερόθεος και Χαραυγιακός κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό…

Ας δούμε αναλυτικά την μέχρι σήμερα πορεία τους…

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου με 19 βαθμούς. Εχει 6 νίκες , μία ισοπαλία και μία ήττα, ενώ έχει πετύχει 17 γκολ και έχει δεχτεί 4. Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ θεωρείται το μεγάλο φαβορί του ομίλου, αφού παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και παίρνει πειστικές νίκες, έχοντας την καλύτερη επίθεση και την 2η καλύτερη άμυνα. Μετά την ήττα της 1ης αγωνιστικής στη Μύκονο, η ομάδα βρήκε τα πατήματα της και κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση, με στόχο να παραμείνει εκεί ως το τέλος και στη συνέχεια να διεκδικήσει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία μέσω των αγώνων μπαράζ.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Είναι στην 5η θέση με 12 βαθμούς, έχοντας 3 νίκες , 3 ισοπαλίες και δύο ήττες. Εχει πετύχει 9 γκολ και έχει δεχτεί 7.

Η ομάδα του Ταύρου πληρώνει το κακό ξεκίνημα, αφού πέτυχε την πρώτη νίκη της την 4η αγωνιστική. Μετά τις δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, έκανε ένα αήττητο σερί 6 αγώνων. Δύσκολα θα διεκδικήσει την άνοδο, αλλά και δύσκολα θα κινδυνέψει.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Η μεταβατική περίοδος της ομάδας δεν συνοδεύεται με επιτυχία, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση με 5 βαθμούς, μαζί με τον Χαραυγιακό έχοντας μία νίκη, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Εχει πετύχει 3 γκολ (χειρότερη επίθεση του ομίλου) και έχει δεχτεί 10. Ο υποβιβασμός δείχνει πλέον πολύ πιθανός, με τους διοικούντες να θέλουν πάντως να το παλέψουν.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Ισχύουν ακριβώς τα ίδια με τον Αγιο Ιερόθεο, αφού η μετά Φύτρο εποχή δείχνει ιδιαίτερα δύσκολη, με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Εχει πετύχει 4 γκολ και έχει δεχτεί 12. Και εδώ ο υποβιβασμός δείχνει πιο κοντά από ποτέ, χωρίς σε καμία περίπτωση να θεωρείται ξεγραμμένος.

Η επόμενη αγωνιστική (11η) θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη, ιδιαίτερα για τη μάχη της παραμονής. Η Ηλιούπολη φαντάζει το απόλυτο φαβορί απέναντι στην Ερμιονίδα, ενώ δεσπόζει η μονομαχία μεταξύ του Φωστήρα και του Χαραυγιακού. Καθοριστικό ματς δίνει και ο Αγιος Ιερόθεος, που υποδέχεται τον Αρη Σκάλας που επίσης κινδυνεύει.

ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΛΕΥΟΥΝ…

Στη μάχη της ανόδου είναι και οι δύο ομάδες της Αθήνας ΠΑΟ Ρουφ και Πανιώνιος, αφού μπορεί να είναι στην 2η και τρίτη θέση, αλλά έχουν ένα ματς λιγότερο από τον πρωτοπόρο Αγιο Νικόλαο.

Αναλυτικά…

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Είναι στην 2η θέση με 16 βαθμούς, 3 πίσω από τον Αγιο Νικόλαο. Εχει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Με 17 γκολ έχει την καλύτερη επίθεση στον όμιλο, ενώ έχει δεχτεί 8.

Με όπλο την επίθεση και την πολύ δυνατή έδρα του, δείχνει ικανός να πάρει τον τίτλο και να διεκδικήσει την άνοδο. Αβαντάζ πως θα υποδεχτεί Αγιο Νικόλαο και Πανιώνιο στην έδρα του. Προσωίκή μας άποψη είναι πως αποτελεί ίσως το φαβορί του ομίλου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ο Ιστορικός είναι στην τρίτη θέση με 14 βαθμούς, έχοντας 4 νλίκες, 2 ισοπαλίες και μία νίκη, έχοντας 15-8 τέρματα.

Ιδιαίτερα ποιοτικό ρόστερ, αλλά με εμφανή την έλλειψη εμπειρίας, που ίσως του κοστίσει. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τα δύο ντέρμπι στην έδρα του, με <<μαύρη σελίδα>> την βαριά ήττα από τον Αγιο Νικόλαο. Ντεζαβαντάζ πως θα πάιξει εκτός έδρας με ΠΑΟ Ρουφ και Αγιο Νικόλαο. Δύσκολη η πρώτη θέση, αλλά σίγουρα θα το παλέψει…

Πολύ σημαντική ερχόμενη 9η αγωνιστική, αφού θα έχουμε το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟ Ρουφ- Αγιος Νικόλαος, που θα κρίνει πάρα πολλά. Ο Πανιώνθος θα παίξει εκτός έδρας με τον Αρη Σούδας και θέλει μόνο τη νίκη….