Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η προαναγγελία της Α’ ΕΠΣΑ στο πιάτο σας! (10/10)

Published

on

Οκτώ αγώνες θα διεξαχθούν αύριο Σάββατο (10/10) για την Α’ κατηγορία της Αθήνας. Όλοι αναμένονται συναρπαστικοί και οι μάχες θα έχουν ώρα έναρξης 4 μ.μ. αντί 4.30, όπως έγινε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Ας δούμε αναλυτικά τις αναμετρήσεις, τρεις για τον πρώτο όμιλο και πέντε για τον δεύτερο στο Λεκανοπέδιο Αττικής.

1ος Όμιλος

-Πανερυθραϊκός – Θρίαμβος Αθηνών: Δύσκολη έξοδος για τον συγκρότημα του Γιάννη Κουσάνα που θα παίξει για το τρίποντο ώστε να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Από την άλλη πλευρά, η Ερυθραία είναι ένα νεανικό και αξιόλογο σύνολο που δεν θα παραδώσει τα όπλα και θα παίξει για βαθμό ή βαθμούς στην έδρα της. Προέρχονται και οι δύο από νίκη, ενώ την περσινή περίοδο οι ‘κόκκινοι’ επικράτησαν 1-0 στον αντίστοιχο αγώνα.

-Άφοβος – Αττικός: Ντέρμπι ουραγών στην Πετρούπολη, όπου ο τιμωρημένος Άφοβος θα υποδεχθεί τον Αττικό. Οι δύο σύλλογοι δεν έχουν βαθμό έως τώρα και η μάχη αναμένεται συναρπαστική στο βουνό. Οι ‘κυανόλευκοι’ δείχνουν καλά στοιχεία και αποφασισμένοι για την νίκη, όμως οι ‘πράσινοι’ είναι έμπειρη ομάδα και θα παλέψει για το διπλό ‘χρυσάφι’. Σε περίπτωση ισοπαλίας, οι ελπίδες στενεύουν και για τους δύο επικίνδυνα.

-Ρουφ – Αργυρούπολη: Αγώνας ζωής για το Ρουφ που προετοιμάστηκε σκληρά όλη την εβδομάδα για το τρίποντο. Από την άλλη πλευρά, οι ‘πορτοκαλί’ συνεχίζουν με φόρα από πέρυσι και θα πάνε εκεί για να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν για να φύγουν αήττητοι ξανά.

2ος Όμιλος

-Χολαργός – Ένωση Βοτανικού: Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει ο Χολαργός που επιστρέφει στο γήπεδο του, αφού εξέτισε την τιμωρία του από πέρυσι. Το συγκρότημα του Νίκου Νικολακόπουλου είναι το φαβορί, αλλά ο Βοτανικός είναι ομάδα σκληρή και χάνει δύσκολα. Μάλιστα, την προηγούμενη αγωνιστική σημείωσε την πρώτη επιτυχία στην Πετρούπολη κόντρα στην Ειρήνη.

-Ήφαιστος – Νέα Ιωνία: Δύσκολη έξοδος για την Νέα Ιωνία στο Περιστέρι κόντρα στον Ήφαιστο που θέλει νίκη ή ισοπαλία. Στην έδρα του έδειξε δυνατός κόντρα σε Χαλάνδρι και Θρίαμβο Αθηνών. Αντίθετα, απρόσμενη κορυφή για τους ‘κυανοκίτρινους’ που έριξαν τον μέσο όρο ηλικίας στο ρόστερ και κάνουν μια νέα προσπάθεια. Έχουν τέσσερις νίκες σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια και δείχνουν ότι βρίσκουν ρυθμό σιγά σιγά.

-Ηλιούπολη – Χαϊδάρι: Η αναμέτρηση του Σαββάτου με διαφορά θα διεξαχθεί στον Ταύρο και το ‘Χρήστος Παυλίδης’. Δύο ιστορικά σωματεία διασταυρώνουν τα ξίφη τους έχοντας στόχο μόνο την νίκη, κυρίως ο ΑΟΧ για να κυνηγήσει την κορυφή. Την περσινή περίοδο, υπήρξαν μόνο ισοπαλίες μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, ‘λευκό’ 0-0 στην Ηλιούπολη και 2-2 στο Χαϊδάρι.

-Καματερό – Χαλάνδρι: Ακόμα μια δυνατή αναμέτρηση στο Καματερό ανάμεσα στους ‘νερατζούρι’ και το Χαλάνδρι. Οι δύο σύλλογοι θέλουν την νίκη. Το Καματερό γιατί δεν τα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής και είναι γηπεδούχο. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, το συγκρότημα του Τάσου Δημητρίου επιθυμεί να επιστρέψει στις επιτυχίες και την πεντάδα.

-Μικρασιατικός – Φωστήρας Ηλ/ης: Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τους παίκτες του Κώστα Σταμπουλίδη και κορυφή με 3/3! Κόντρα στον μαχητικό Φωστήρα χωρίς άγχος πάνε για το τρίποντο, ενώ οι ‘Ηλιουπολίτες’ για κάποιο θετικό αποτέλεσμα στο ‘Μιχάλης Κρητικόπουλος’.