Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Η Προοδευτική από 0-1 στο 74’ 2-1  στο 88’ 2-1 την ΑΕ Περάματος . Σκόρερ και των δυο τερμάτων ο Βλάχος  

Published

on

 

Στο 88’ η Προοδευτικήμε σκόρερ τον Βλάχο  κατάφερε να φέρει «τούμπα » το παιχνίδι και να πάρει την πρόκριση απέναντι στην αξιόμαχη ΑΕ Περάματος με  1-2 στις Σιταποθήκες . Τώρα θα αντιμετωπίσει τον Αμπελακιακό εκτός έδρας.

Οι Περαματιώτες  μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 23’ με ένα σε υπέροχο  δημιουργία και εκτέλεση τέρμα από τον  Κουλουριώτη.

Η Προοδευτική μπήκε χαλαρά στο παιχνίδι  και με πολλές ρεζέρβες στην ενδεκάδα της δεν μπορούσε να διασπάσει την σωστά οργανωμένη , από τον Χάρη Γαλούνη άμυνα των- τυπικά – γηπεδούχων .Σε όλο το α’ μέρος οι « βυσσινί» μόνο μια φορά απείλησαν ουσιαστικά την αντίπαλη άμυνα , όταν ο Σαλαπάτας βγήκε μόνος του αλλά ο Γασπαρινάτος με αυτοθυσία απέκρουσε.

Στην επανάληψη και μετά την είσοδο  του Μπέλερη η Προοδευτική βρήκε ρυθμό και κατάφερε να κλείσει την ΑΕ Περάματος στην περιοχή της έχοντας κορυφαίους  τους Δηλαβέρη σαν δημιουργό και Βλάχο σαν εκτελεστή. Στο 67’ το σουτ του τελευταίου  απέκρουσε ασθενώς ο Γασπαρινάτος για να καταλήξει η μπάλα στη συνέχεια στη ρίζα της δοκού.

Ο Βλάχος όμως κατάφερε με πλασέ στο 74’ να φέρει το παιχνίδι στα ίσια . Ο ίδιος παίκτης στο 88’ με σουτ από πλάγια θέση έδωσε τη νίκη στην Προοδευτική αποτρέποντας την έτσι από τις περιπέτειες..

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του  Μπαλαχούτη.

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Γασπαρινάτος, Ζαχαρόγλου, Ντέμα, Βιδάλης, Κουτσογιαννόπουλος , Πατέστος( 12’ λ.τρ. Δαβιδάκης,30’ λ.τρ. Βορρέας) , Μάνδυλας, Χαραμής( 56’ Πατουλιάς), Λαθούρης, Κουλουριώτης( 75’ Λεφάκης)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Ζιώγκας, Τσαραούσης, Μύρκος, Ζήκος, Παπανικόλας, Πέππας , Χρήστου( 46’ Κουρουϊκίδης ) Βλάχος, Σαλαπάτας( 60’ Μπέλερς) Ζαχαράτος, Δηλαβέρης.