Connect with us

Γ Εθνική

Η Προοδευτική “γέλασε” στο ντέρμπι

Published

on

Με γκολ του Σταθόπουλου στο 15ο λεπτό η Προοδευτική πήρε το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, κόντρα στον Πανιώνιο και ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη δεν μπήκε καλά στο πρώτο διάστημα του αγώνα, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους και στο 15′ να κερδίσουν πέναλτι. Σύμφωνα με τον διαιτητή Τσαμούρη ο Καλύβας ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Σταθόπουλο, με τον επιθετικό της Προοδευτικής να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα.

Η συνέχεια βρήκε τον Πανιώνιο να παίρνει την κατοχή της μπάλας, να πιέζει κατά διαστήματα τον αντίπαλο της, χωρίς ωστόσο να βρίσκει εύκολα διαδρόμους προς την εστία του Χαϊκάλη.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους κυανέρυθρους ήταν αυτή του 36ου λεπτού, όταν το πολύ ωραίο σουτ του Στούπη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Πολύ καλή στιγμή στο πρώτο μέρος είχε και ο Γεμιστός στο 40′, με το σουτ που έκανε από το ύψος του πέναλτι να περνάει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Προοδευτική έδωσε έμφαση μόνο στην ανασταλτική της λειτουργία, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Πανιωνίου να μην μπορούν σε κανένα σημείο να βρουν χώρους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι κυανέρυθροι να μην είναι ιδιαίτερα απειλητικοί, καθώς οι τελικές τους προσπάθειες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Γλυνός και Τσιμπόκας έδωσαν μία πνοή επιθετικά με την είσοδο τους, όμως δεν ήταν αρκετό για να καταφέρει ο Πανιώνιος να ισοφαρίσει και να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Τελικό αποτέλεσμα το 1-0, λοιπόν, με τον Ιστορικό να μην ξεκινάει θετικά το νέο πρωτάθλημα.

Πανιώνιος (Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλι, Ποτουρίδης, Καλύβας, Διονέλλης, Στούπης (46′ Πότσι), Μπρέγκου, Μπουρλάκης (61′ Γλυνός), Γροντής, Γεμιστός, Ιγνατίδης (61′ Τσιμπόκας).

Προοδευτική (Αρναούτης): Χαλκίδης, Μανδαμαδιώτης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ανδριόπουλος(75’ Κουτσούμπας), Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Ξενοπανάγος, Θεοδωρίδης(60’ Μεγαρίτης), Σταθόπουλος(65’ Δρόσης), Λαζαρίδης, Βουργουντζής.

Πηγή: panionianea