Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η Προοδευτική δύσκολα 1-0  τον Ίκαρο Καλλιθέας

Το γκολ ο Κιάφα στο 73’ .

Από το 33’ με δέκα  οι φιλοξενούμενοι και από το 82’ με εννιά ενώ με δέκα έμειναν και οι «βυσσινί » στο 84’.

Πολλές ευκαιρίες οι νικητές και δυο δοκάρια

Published

on

Έστω και δύσκολα η Προοδευτική  λύγισε τον αξιόμαχο Ίκαρο Καλλιθέας  με 1-0 και  πέτυχε την τρίτη νίκη  σε ισάριθμα παιχνίδια .Μια νίκη που ήλθε  στο73’ και ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 33’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Στέφα Κλέαρτ με  2η κίτρινη  ενώ στο 82’ έμειναν με εννιά αφού αποβλήθηκε και ο Μέτα ενώ στο 84’  έμεινε με δέκα και η Προοδευτική   αφού ο Δηλαβέρης πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια , όλοι με δέκα παίκτες .

Οι «βυσσινί » είχαν τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα( ιδιαίτερα στο β’ μέρος με την είσοδο του Δηλαβέρη)  απέναντι σε μια ομάδα που είχε κλειστεί όλη πίσω και με σωστή οργάνωση αλλά και πάθος  προσπαθούσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της .  Σίγουρα η Προοδευτική δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα του Ικάρου . Στάθηκε όμως άτυχη αφού είχε δυο δοκάρια στο 24’ με τον Ρόππα και στο 48’ με τον Δηλαβέρη ενώ σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Εμμανουήλ που είχε αρκετές εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Το πολυπόθητο γκολ ήλθε στο 73’ . Ο 18χρονος Γκόγκα  με υπέροχη προσωπική ενέργεια έβγαλε ωραία μπαλιά από αριστερά στον Κιάφα που μέσα από την περιοχή με πλασέ  χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Ίκαρος που έπαιζε παθητικά σε όλο το παιχνίδι  βρέθηκε μπροστά στο 89’ αλλά το σουτ του νεαρού Τρίχα που βγήκε  γρήγορα μπροστά  εξουδετέρωσε  ο Μπαντίκος. Έτσι με αυτόν τον τρόπο αποφεύχθηκαν τα εμφράγματα .

Ο Αλατσάκης από τους πιο αξιόλογους νέους διαιτητές δεν τα πήγε καλά και έκανε αρκετά λάθη…

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Αποστόλου, Μύρκος( 75’ Σκαμπαρδώνης) , Κυβέλος, Θεοδώρου,Γκόγκα ( 90’ Μόσχου) Τζιτζικαλάκης( 46’ Δηλαβέρης), Ρόππας( 66’  Λαντζούνης)Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος Κιάφα

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛ.: Εμμανουήλ, Κοντόπουλος, Πλέσσας( 75’ Γκέρτσος) , Στέφα Κλ., Σαββίδης ( 91’ Παυλοχρήστος), Μαγουλάς , Τρίχας, Στέφα Κοτ.( 32’ λ.τρ. Χουχουλής), Κούβαρης, Μέτα , Περλορέντζος( 75 ‘ Λιμήτσιος)