Connect with us

Γ Εθνική

Η Προοδευτική ενημερώνει για τον αγώνα με τον Πανιώνιο

Published

on

Η διοίκηση της Προοδευτικής Νεολαίας αναφορικά με τον αγώνα της Κυριακής «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ», ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο για τα εξής:

1.Οι φίλαθλοι της Προοδευτικής θα φιλοξενηθούν στις θύρες 4-5( εισιτήρια των 10 ευρώ, Διαρκείας Προσκλήσεις, Θύρα 1( εισιτήρια των 5 ευρώ, Διαρκείας).

2.Στην Θύρα 2 θα φιλοξενηθούν οι διοικήσεις των  δύο ομάδων καθώς οι δημοσιογράφοι και επίσημοι φιλοξενούμενοι.

3.Με απόφαση του Υπουργού Αθλητισμού κ. Βρούτση, καθώς και της αστυνομίας, απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Πανιωνίου.

4. Απαγορεύεται αυστηρά από τους φιλάθλους, η χρήση  ποτών ναρκωτικών ουσιών, ενώ κατά την είσοδο των φιλάθλων δεν επιτρέπεται η κατοχή αναψυκτικών ποτών κλπ σε γιάλινες η μεταλλικές συσκευασίες και επιτρέπεται μόνο σε πλαστική ή χάρτινη συσκευασία.

5. Απαγορεύεται αυστηρά η  μεταφορά και χρήση καπνογόνων, βεγγαλικών, κροτίδων, όπως επίσης η εγκατάσταση στον γήπεδο πανο/πλακατ με εμπρηστικό,υβριστικό ρατσιστικό αντεθνικό περιεχόμενο.

6. Έξω από το γήπεδο Νικαίας θα γίνονται  αυστηροί έλεγχοι στους φιλάθλους που θα εισέλθουν, ενώ δεν επιτρέπεται προσέγγιση στις θύρες σε φιλάθλους χωρίς εισιτήριο.

Τα εκδοτήρια ταμεία του γηπέδου θα  ανοίξουν την Κυριακή  από τις 13.00 για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων