Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η  Προοδευτική ενημερώνει τον κόσμο της

Published

on

Η διοίκηση της Προοδευτικής σε ότι έχει να κάνει με τον αγώνα μπαράζ της Κυριακής ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΑΙΓΑΛΕΩ, και κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από την αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά υποχρεούται να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο για τα εξής:

  1. Οι κάτοχοι εισιτηρίων των 10 ευρώ και οι τυχόν προσκλήσεις ΕΠΟ θα εισέλθουν  στην Θύρα 4-5( μεγάλη εξέδρα)
  2. Οι κάτοχοι εισιτηρίων των 5 ευρώ & 1 ευρώ( φοιτητικά κλπ) θα εισέλθουν στην Θύρα1( πέταλο)

3.Οι κάτοχοι εισιτηρίων  vips οι διοικήσεις των δύο σωματείων καθώς και οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι θα εισέλθουν από την Θύρα 2. – Δεν έχουν διατεθεί εισιτήρια στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας «ΑΙΓΑΛΕΩ»

4.Την Κυριακή  θα λειτουργήσουν και τα δύο ταμεία του γηπέδου Νικαίας επί της οδού Χρ. Σμύρνης.

  1. Δεν θα επιτρέπεται  αυστηρά η πρόσβαση στις θύρες του γηπέδου σε άτομα που δεν θα έχουν  εφοδιασθεί με το σχετικό εισιτήριο ενώ είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας η του διαβατηρίου.
  2. Απαγορεύεται αυστηρά η διάθεση & η κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών, όπως και η κατοχή χρησιμοποίηση καπνογόνων, κροτίδων, βεγγαλικών.
  3. Απαγορεύεται επίσης αυστηρά η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλων με  πανό η πλακάτ με προκλητικό – υβριστικό – ρατσιστικό περιεχόμενο.
  4. Απαγορεύεται αυστηρά η προσέγγιση στον χώρο των αποδυτηρίων πέραν των όσων δικαιούνται να βρίσκονται στους  χώρους αυτούς.

Η διοίκηση της Προοδευτικής κάνει θερμή έκκληση στον τεράστιο  φίλαθλο κόσμο του συλλόγου, να συμπαρασταθεί με κάθε κόσμιο τρόπο στην ομάδα μας και να αποφύγει καθετί που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και τυχόν τιμωρίες του συλλόγου μας.