Connect with us

stoplekto

Η Προοδευτική στο ρελαντί 6-0 την Αστυπάλαια στον Κορυδαλλό

Published

on

Χωρίς να φορτσάρει η Προοδευτική  πέτυχε σαρωτική νίκη με 6-0 επί της Αστυπάλαιας στον Κορυδαλλό .

Οι «βυσσινί»  επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους απέναντι σε μια ομάδα  που δεν πλησίασε  ούτε μια φορά στην αντίπαλη εστία και γνώρισε την έβδομη συνεχόμενη ήττα της .

Στο 3’ το σουτ του Δηλαβέρη απέκρουσε στη γραμμή ο Καλλίδης .

Το σκορ άνοιξε στο 18’. Ο Δηλαβέρης εκτέλεσε κόρνερ  , ο Μητρόπουλος έπιασε κεφαλιά που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της μπάλας ο προωθημένος Μαούνης( στην πρώτη του  εμφάνιση με την ομάδα) με κοντινό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην Προοδευτική .

Στο 39’ ο Δηλαβέρης με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος όταν ανατράπηκε από τον Καλλίδη διπλασίασε τα τέρματα , για να σημειωθεί στο 44’ και τρίτο γκολ με σουτ από τον Ξυγκάκη που επέστρεψε  στην ομάδα , ύστερα από ωραία ενέργεια του Γκόγκα .

Στο 46’ ο Αποστόλου που αγωνίστηκε στην επίθεση με σουτ  ανέβασε τον δείκτη του σκορ  για να σημειωθεί και πέμπτο γκολ στο 53’ από τον νεαρό ταλαντούχο Γαβρά που  γύρισε από τον Δία Κορυδαλλού στον οποίο είχε δοθεί δανεικός.

. Λίγα δευτερόλεπτα πριν ο άριστος διαιτητής Δαμιανάκης  σφυρίξει τη λήξη , ο Θεοδώρου με φοβερό μακρινό σουτ σημείωσε το  τελικό  0-6 .

Να σημειωθεί ότι από το 70’ η Προοδευτική συνέχισε με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Μύρκου και αφού ήδη  είχαν γίνει και οι δυο αλλαγές..

*Πριν τον αγώνα  κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του οργανωμένου οπαδού της Προοδευτικής Πασχάλη Μπιρμπίλη ενώ οι ποδοσφαιριστές της Αστυπάλαιας  δια του αρχηγού τους Μπάμπη Κουβάτσου εναπόθεσαν λουλούδια στην θέση που καθόταν ο άτυχος Πασχάλης στην  εξέδρα

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ : Τσάντζαλος, Καραμπίνης,Αργεντίδης, Καλλίδης, Μαρίνη( 46’ Υφαντής) , Ρικούνοβ, Κουβάτσος( 54’ Γκότσης), Τσονόπουλος( 46’ Πρίντζος) , Καρακασίδης. Μούτσα( 54’ Μπέγκα) , Πύρρος .

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Τζιτζικαλάκης( 64’ Γαβράς0 Μύρκος, Θεοδώρου, Μαούνης, Κύβελος, Ξυγκάκης( 60’, Θεοδωρίδης) ,. Γκόγκα,. Αποστόλου, Μητρόπουλος ( 54’ Μακαρονάς ) Δηλαβέρης(54’ Κωστόπουλος )