Connect with us

Γ Εθνική

Η Προοδευτική 2-2 με Άρη Πετρούπολης – Φωνάζουν για την διαιτησία οι “βυσσινί”

Published

on

Ισόπαλο 2-2 τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στην Προοδευτική και τον Άρη Πετρούπολης ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει ευχαριστημένη καμιά από τις δυο ομάδες. Μάλιστα οι  γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Αλαφογιάννη.
Στο 7′ έγινε το 0-1 όταν ο Τσιλιγκίρης εκτέλεσε το κόρνερ και η μπάλα αφού βρήκε αρχικά σε κάποιο σώμα εν συνεχεία κατέληξε στα δίχτυα μπερδεύοντας τον Χαλκίδη.

Στο 33′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι θεωρώντας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γκότοβου

Στο 65′ έγινε το 1-1 όταν ο Μανδαμαδιώτης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Νικολοπουλος σκόραρε, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Τσακίρης έβαλε την “Προο” μπροστά στο σκορ  πραγματοποιώντας  το 2-1  .
Στο 88′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον  Τσιλιγκίρη να  ευστοχεί και να ισοφαρίζει το ματς σε 2-2 μέσα σε διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για την αυστηρή απόφαση του ρέφερι..

Προοδευτική (Πάρης Ανδράλας): Χαλκίδης, Πετράκης, Μανδαμαδιώτης, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Γκόγκα (89′ Σκλάβος), Τσακίρης (89′ Ξυγκάκης), Θεοδωρίδης, Σταθόπουλος, Λαζαρίδης (55′ Ξενοπανάγος), Βουργουντζής (76′ Ανδριόπουλος).

Άρης Πετρούπολης (Κώστας Βελιτζέλος) Σικαλιάς, Καρδάμης, Κορώνης, Κρητικός Γ., Σκεντεράι (59′ λ.τρ. Πίσπας), Θεοχάρης (81′ Ρέτσος Χ.), Τσίτσαρης, Κρητικός Στ., Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος, Γκότοβος. (63′ λ.τρ. Μαγκάκης).