Connect with us

stoplekto

Η Προοδευτική 5-1 την Δόξα Πειραιά

Published

on

Χωρίς να συναντήσει αντίσταση η πρωτοπόρος Προοδευτική επικράτησε με 5-1 της ουραγού Δόξας Πειραιά που μετράει μόνο ήττες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

ΟΙ «βυσσινί» από την αρχή είχαν τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων αλλά ήταν δύσκολο να ανοίξουν την πολυπρόσωπη  άμυνα της Δόξας.

Στο 10’ σε ένα φοβερό σουτ του δραστήριου Γκόγκα η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι . Στο 32’ ο Ισμαήλ από πλεονεκτική θέση σούταρε αλλά ο Ντιακιτέ απέκρουσε πάνω στη γραμμή.

Το σκορ άνοιξε ο Μακαρονάς στο 44’ με σουτ έξω από την περιοχή  ανακουφίζοντας τους φίλους της ομάδας του .

Η Προοδευτική απελευθερωμένη από άγχος μπήκε άνετα στην επανάληψη και στο 55’ πάλι ο Μακαρονάς με τον ίδιο τρόπο «ζευγάρωσε » τα τέρματα της ομάδας του .

Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Παπαδόπουλου να «μιλήσει » .

Ο σέντερ φορ των Κορυδαλλιωτών σημείωσε τρία τέρματα . Στο 73’ με πέναλτι ( ανατροπή του ίδιου από τον Μιχαήλο) και στο 84’ και στο 85 με σουτ .

Η Δόξα στη μοναδική επιθετική της – στην κυριολεξία – στιγμή σκόραρε. Στο 80’ σε μια αντεπίθεση ο Μουτάφης ανατράπηκε από τον γκολκίπερ Ροβάτσο . Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ο παθών.

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον εξελίξιμο ρέφερι Τραϊφόρο.

Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο  οπαδοί της Προοδευτικής προσπάθησαν να επιτεθούν κατά του βοηθού Νικολαΐδη  που ήταν προς την πλευρά της εξέδρας  υποστηρίζοντας ότι είναι οργανωμένος οπαδός του Ιωνικού!!!! . Ο βοηθός  έφυγε από τη θέση του , το παιχνίδι διακόπηκε για λίγα λεπτά με την προτροπή των παραγόντων της Προοδευτικής να ηρεμήσουν τα πνεύματα κάτι που έγινε τελικά . Στην επανάληψη ο διαιτητής άλλαξε θέση τους δυο βοηθούς και έτσι συνέχει δεν υπήρχε …

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Ροβάτσος, Αποστόλου, Μόσχος( 55΄Δηλαβέρης), Κύβελος, Σκαμπαρδώνης, Γκόγκα, Ίσμαελ, Θεοδωρίδης, Παπαδόπουλος,. Μακαρονάς ( 75’ Λαντζούνης) , Κιάφα .

ΔΟΞΑ : Μιχαήλος, Μακρής, Σούλα, Καλογερόπουλος, Λογοθέτης ( 79 Ζούγρας) , Στάθης , Αποστόλου, Καπέρης , Μουτάφης( 88’ Αγγελακόπουλος) Αρώνης,μ Ντιακιτέ.