Connect with us

stoplekto

Η Προοδευτική 6 – 1 χαλαρά την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα

Published

on

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το παιχνίδι της Προοδευτικής με την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα , όπου οι «βυσσινί»« επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση με 6-1. Κι αν ήταν πιο προσεχτικοί ή κυνηγούσαν περισσότερο το παιχνίδι το σκορ θα έφτανε σε αστρονομικά επίπεδα.

Από την αρχή του αγώνα οι παίκτες του Αντώνη Καλαμάκη «καθάρισαν » το παιχνίδι και μέχρι το 23’ προηγούνταν με 4-0, χάρη στα τέρματα του Παπαδόπουλου στο 7’ με κεφαλιά , του Τζανιδάκη στο 10’ και στο 12’ με πλασέ και του Παλάτσιου στο 23΄με μακρινό σουτ .Στο διάστημα αυτό η Πρροοδευτική εκτός από τα τέσσερα γκολ , είχε ένα δοκάρι με τον Γαβρά ενώ ο γκολκίπερ Κλαδάκης είχε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις.

Στο 31’ ο τελευταίος απέκρουσε με τα χέρια  έξω από την περιοχή και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Σαν κίνηση καλής θέλησης ο προπονητής της Προοδευτικής πραγματοποίησε στο 42’ και τις 4 αλλαγές βάζοντας νεαρούς ποδοσφαιριστές .

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με όρεξη στην επανάληψη . Και στο 48’ είχαν ένα ακόμα δοκάρι σε σουτ του Τζιτζικαλάκη . Στο 49’ με κοντινό πλασέ του Παπαδόπουλου και στο 51’ με κεφαλιά του Μαούνη έγινε το 6-0 .

Από κείνη τη στιγμή ανέκοψαν τις προσπάθειες τους αν και θα μπορούσαν και περισσότερα τέρματα .

Στο 82’ έμεινε και η Προοδευτική με δέκα παίκτες αφού τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Τζιτζικαλάκης.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το «γκολ της τιμής» στο 84΄με σουτ του Χρυσάφη.

Στο 86’ και ενω ο Γκερλές είχε εξουδετερωθεί , ο Τζανιδάκη πλάσαρε για να αποκρούσει στη γραμμή ο Δρούζας

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ντουμιτρέσκου.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ : Μπαντίκος( 42’ Νικολακόπουλος) , Τζιτζικαλάκης , Μύρκος( 42’ Κύβελος ) , Παλάτσιος, Μαούνης, Μπούσης Γαβράς, Θεοδωρίδης( 42’ Δεληβασίλης), Παπαδόπουλος, Τζανιδάκης, Δηλαβέρης( 42’ Σιγάλας)

ΑΕ ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ: Κλαδάκης, Δερματάς, Πλακοπίτας( 53’ λ.τρ. Παπαδόγκωνας) , Περιβολάρης, Δρούζας, Πλατσιδάκης( 73’ Σαλάτας), Μαρλαφέκας, Παναγάκος,, Τσίκας( 32’ Γκερλές) . Χρυσάφης, Ιωάννου ( 46’ Χατζηκυριάκου)