Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η προπόνηση της Διάνας μέσα από φωτογραφικό υλικό

Published

on

Με την βοήθεια του γονέα της Ακαδημίας της ΔΙΑΝΑ, του κυρίου Γιώργου Λασηθιωτάκη, πραγματοποιήθηκε χθες η ατομική φωτογράφηση των παικτών της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η φωτογράφηση έγινε στα αποδυτήρια και οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν καθόλη την διάρκεια της χρονιάς προκειμένου να προβληθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου.

Αμέσως μετά ο κύριος Λασηθιωτακης (τον οποίο ευχαριστούμε δημόσια) «απαθανάτισε» την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς και επιμελήθηκε του υλικού. Το αποτέλεσμα εμφανίζεται κάτωθι.

Στις εικόνες διακρίνονται ο προπονητής Γιώργος Τσαμόπουλος και οι συνεργάτες του (ο γυμναστής Γιώργος Μούτος, ο προπονητής τερματοφυλάκων Βησσαρίωνας Φαλούτσος, ο Φυσικοθεραπευτής Πάρης Μόρτης). Οι παίκτες επιδόθηκαν σε ασκήσεις, αφού προηγούμενα υποβλήθηκαν με μετρήσεις.

Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζαν οι παίκτες Χρήστος Κόρρας και Αουρέλ Νικόλι.

Έδωσαν το παρόν και οι εννέα νεοαποκτηθέντες παίκτες.

Η ομάδα θα πραγματοποιεί καθημερινές (μερικές φορές διπλές) προπονήσεις, έως οτου αρχίσει ο κύκλος των φιλικών αγώνων στις 18 Αυγούστου (θα γίνουν συνολικά 8 παιχνίδια).

Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα γίνει αρχές Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» και η διοργάνωση θα αρχίσει το διήμερο 21 και 22 Σεπτεμβρίου).

Η ΔΙΑΝΑ μετέχει στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ και θα διεκδικήσει μια από τις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.