Connect with us

5ος Όμιλος

Η πρώτη ομιλία στο ΣΥΝΚΑ

Published

on

Τους στόχους για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο έθεσαν διοίκηση και προπονητής, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ , στην πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση στο γήπεδο των Μουρνιών.

Γιάννης Μυλωνάκης – Πρόεδρος Δ.Σ. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

«Είναι μία παράξενη χρονιά, ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα εννέα ομάδων. Σίγουρα έχουμε στόχους και αυτοί είναι υψηλοί. Πρωτίστως όμως μας ενδιαφέρει να βλέπουμε κάτι όμορφο στο γήπεδο. Έγιναν πολύ προσεκτικές επιλογές. Γνωρίζουμε ότι η εικόνα της ομάδας προς τα έξω είναι ότι είμαστε «μαγαζί γωνία», γιατί είμαστε μία ομάδα με καλό κλίμα, γιατί σεβόμαστε τους ποδοσφαιριστές και αυτό απαιτούμε και από αυτούς. Είμαστε δε αδιαπραγμάτευτοι με το ζήτημα που λέγεται σεβασμός στα αποδυτήρια», τόνισε ο κ. Μυλωνάκης, ο οποίος χαρακτήρισε δύσκολο τον Αύγουστο, καθώς θα πραγματοποιούνται διπλές προπονήσεις στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, που σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, είναι δεδομένο ότι θα καταπονίσουν τους ποδοσφαιριστές. Να σημειωθεί πως η ομάδα θα επιστρέψει στις Μουρνιές την 1η Σεπτεμβρίου.

Ανδρέας Χιωτάκης – Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

«Η ομάδα είσαστε εσείς. Λόγω του ότι είμαι αρμόδιος για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, κυρίως στο κομμάτι των υποδομών, φέτος έχουμε καταφέρει να συνδέσουμε την πρώτη ομάδα με τον καλύτερο τρόπο. Θέλουμε να χτίσουμε ομάδα. Με στεναχώρησαν κάποιοι που ενώ ήταν χρόνια εδώ έδειξαν ότι δεν πρέπει να τους θεωρούμε δεδομένους. Να ξέρετε όμως πως εμείς δεν αρνούμαστε τίποτα και σε κανέναν. Τα λέω αυτά πιο πολύ για τους μικρούς. Θα υπάρξει σίγουρα μία διαδικασία ένταξης για τους νέους και θα εξαρτηθεί από αυτούς το μέλλον τους. Στην ομάδα μας δεν λείπει τίποτα! Ας χαρούμε λοιπόν το ταξίδι! Και επειδή το αποτέλεσμα φέρνει και τη διάθεση, ας φέρουμε και το αποτέλεσμα».

Αστέριος Θέμελης – Προπονητής ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

«Φέτος η χρονιά θα είναι διαφορετική. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στα παιδιά της περυσινής ομάδας για ότι κατάφεραν. Είναι και ένας λόγος που είμαστε όλοι φέτος εδώ. Καλωσορίζω και τα νέα παιδιά. Οι επιλογές έγιναν πολύ προσεκτικά για να κτιστεί κάτι όμορφο για εμάς και για τον κόσμο». Ο κ. Θέμελης εν συνεχεία μίλησε στους ποδοσφαιριστές για οργανωτικά και προπονητικά θέματα.