Connect with us

4ος Όμιλος

Η σημαία στον ιστό της στον Ερμή Ζωνιανών

Published

on

Η παρουσία του τα τελευταία χρόνια στον Ερμή Ζωνιανών προσδίδει κύρος και ποιότητα αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με θητεία σε επαγγελματικά πρωταθλήματα, με την εμπειρία του να… ξεχειλίζει. Ο Βασίλης Πλουσής δεν αποτελεί απλά έναν αθλητή- κόσμημα για το κρητικό ποδόσφαιρο, αλλά και έναν εξαιρετικό χαρακτήρα.

Αν συνυπολογίσουμε όλα αυτά, θα αντιληφθούμε πλήρως ότι η διοίκηση του Ερμή θα είχε θέσει σε πρώτο πλάνο την παραμονή του στην ομάδα κάτι που συνέβη καθώς ο αριστεροπόδαρος άσος ανανέωσε τη συνεργασία του με το σύλλογο του Ρεθύμνου γι ακόμη έναν χρόνο.Την περσινή περίοδο ο Πλουσής τραυματίστηκε σοβαρά ωστόσο στα ματς που αγωνίστηκε o μεγάλος αρχηγός των Ζωνιανών έδωσε το καλύτερο του εαυτό και ξεχώρισε δείχνοντας ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο που ξεπερνά κάθε δυσκολία που του παρουσιάζεται.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των πρασίνων: Ο ΑΟ Eρμης Ζωνιανων ανακοινώνει οτι η σημαία έμεινε στον ιστό της. O αρχηγός της ομαδα μας Βασίλης Πλουσης παραμένει στην οικογένεια του ερμη του εύχομαστε κάθε επιτυχία