Connect with us

stoplekto

Η συνάντηση των σωματείων του Κορυδαλλού

Published

on

Από την Συντονιστική Επιτροπή των σωματείων του Κορυδαλλού λάβαμε την παρακάτω επιστολή που υπογράφουν τα μέλη της Δημήτρης Μπούγας, Τάσος Μάρθας, Κώστας Πρέκας :

«Πραγματοποιήθηκε  την Δευτέρα 20/6 και ώρα 19.00στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Κορυδαλλού τον οποίο ευχαριστούμε για τη συνεργασία του

Συγκεντρώθηκαν όλες οι ομάδες  του Κορυδαλλού προκειμένου από κοινού να μοιράσουν τις ώρες προπόνησης στο γήπεδο , τόσο των ανδρικών ομάδων, όσο και των ακαδημιών μέσα σε πνεύμα συναίνεσης, αισιοδοξίας και αγωνιστικότητας.

Τέθηκαν επίσης θέματα που αφορούν γηπεδικά προβλήματα και όχι μόνο . Δόθηκαν εύσημα από όλες τις ομάδες στην Προοδευτική για την άνοδο της στη Γ’ Εθνική , στον Αετό  για την πορεία του τόσο στο Κύπελλο όπου έπαιξε στον τελικό, όσο και στο πρωτάθλημα, όπου στέφθηκε πρωταθλητής στον όμιλο του, στην ομάδα του Δία και της νεοσύστατης Αστυπάλαιας για την άνοδο τους στη Β’ Κατηγορία Πειραιά. Μια χρονιά αρκετά καλή για τις ομάδες του Κορυδαλλού.

Θεωρούμε ότι το αλατοπίπερο της  συνταγής είναι η συνεννόηση και η κοινή προσπάθεια όλων των ομάδων. Δώσαμε εκ νέου ραντεβού ώστε να συζητήσουμε τα προβλήματα που τέθηκαν και την αντιμετώπιση τους .»