Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Η τελετή λήξης της Ελευθερούπολης

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της Ελευθερούπολης.

Η ενημέρωση του συλλόγου…

“Αλλο να το βλέπεις άλλο να το ζεις”
“Χάρμα οφθαλμών”
Πραγματοποιήθηκε η “Τελετή λήξης” της Α.Ε Ελευθερούπολης.
Απίστευτη συγκίνηση, θαυμασμό και περηφάνια ένιωσαν το Σάββατο 27/05/23 τα μέλη του συλλόγου μας που παρευρέθηκαν στην “γιορτή” της αγαπημένης μας “Ελευθερούπολης” με το συναίσθημα, τον παλμό και τον κόσμο που συμμετείχε!!!!!!
Γονείς και παιδιά γεύτηκαν την χαρά του παιχνιδιού που προσφέρει μόνο ο αθλητισμός και ο βασιλιάς των σπορ το ποδόσφαιρο!!!
Εκτός των αγώνων που διεξάχθηκαν – υπό την επίβλεψη προσωπικού για τις πρώτες βοήθειες και ασθενοφόρου – ανάμεσα στους μικρούς μας αθλητές,
που γέμισαν ταυτόχρονα όλο το γήπεδο, πραγματοποιήθηκαν συναρπαστικοί αγώνες μεταξύ των “μπαμπάδων” των τμημάτων των αθλητών αλλά έγιναν και απίστευτοι αγώνες και “μαμάδων’.
Στο αγώνα των μαμάδων η νικήτρια ομάδα των ” μαύρων” κέρδισε με 2-1 και σήκωσε το κύπελλο ενώ στους μπαμπάδες νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του Κ-12 παραδίδοντας ”μαθήματα” ποδοσφαίρου.
Η γιορτή ακόμα περιελάμβανε, βραβεύσεις όλων των τμημάτων για την συμμετοχή τους στο σύλλογο για την χρονιά 2023, κλοούν όπου μαζί του έπαιξαν οι “λιλιπούτειοι” αθλητές μας και όλα αυτά συνοδεύονταν υπό τους ήχους ξέφρενης μουσικής, που έπαιζε επαγγελματίας Dj.
Συγχαρητήρια σε όλους τους γονείς και στα παιδιά τους, που παρευρέθηκαν στην σπουδαία αυτή εκδήλωση και έδειξαν με το παράδειγμα τους αγωνιζόμενοι την σπουδαιότητα του αθλητισμού και τα οφέλη του.
Επίσης όλους του εθελοντές – παράγοντες, προπονητές,αθλητές, γονείς και φίλους του συλλόγου – και τους χορηγούς μας,που συνέδραμαν για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.
Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε χορός και φαγητό από τον πλούσιο μπουφέ που έφτιαξαν οι γονείς των αθλητών μας ενώ ο σύλλογος πρόσφερε σουβλάκια, πίτσες και παγωτά!!!
Συγχαρητήρια σε όλους!!!