Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Η τελετή λήξης της σεζόν στην ΑΕ Μενιδίου

Published

on

Με μια πολύ όμορφη εκδήλωση έκλεισε η σεζόν στην ΑΕ Μενιδίου…

Μια σεζόν που παρά τις πολλές και μεγάλες δυσκολίες έδειξε πως η θρυλική ΑΕΜ είναι εδώ…κόντρα σε Θεούς και Δαίμονες, με τους περισσότερους να μην πιστεύουν πως θα αντέξει…Ομως το πείσμα κάποιων ανθρώπων και κυρίως των δύο προπονητών Παναγιώτη Σαββίδη και Μίλος Ζιβάνοβιτς, που πίστεψαν σε αυτή την ομάδα και σεβάστηκαν την βαριά φανέλα και την τεράστια ιστορία της, οδήγησε την ΑΕ Μενιδίου από την ανυποληψία και το χείλος της διάλυσης, στο να είναι σήμερα μια ομάδα και μια Ακαδημία-πρότυπο που την αγκάλιασε όλος ο κόσμος του Μενιδίου και όχι μόνο, παρά τα πολλά εμπόδια που έβαλαν κάποιοι…

Η εκδήλωση για τη λήξη της περιόδου των Ακαδημιών στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Πλήθος κόσμου και κυρίως γονείς και φίλοι της ομάδας έδωσαν το παρών στις εγκαταστάσεις του River Camp. Εκεί ήταν και η πρόεδρος της ΔΗΦΑ Αγγελική Ζαχαριάδη, η οποία υποσχέθηκε κάθε βοήθεια προς της ΑΕΜ και κυρίως στο γηπεδικό.

Ολοι έφυγαν απόλυτα ευχαριστημένοι και έδωσαν ραντεβού για τον Σεπτέμβρη, με την ευχή η νέα σεζόν να κυλήσει χωρίς απρόοπτα.