Connect with us

4ος Όμιλος

Η Τριγλία “καθάρισε” 3-0 τον ΠΑΟΚ

Published

on

Φωτιές πετούσε η Τριγλία Ραφήνας στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Κρουσώνα, καθώς οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν εύκολα με 3-0. Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, με το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου να αποδίδει κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο αποδεικνύοντας ότι η θέση που κατέχει στην κατάταξη είναι πλασματική. Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους αφού στο 5′ ο Γκίκας είχε δοκάρι μετά από ωραίο σουτ. Το γόρδιο δεσμό για τους Ραφηνιώτες έλυσε στο 35′ ο Μάντζης ο οποίος με πλασέ έγραψε το 1-0. Στο 42′ ο Χρυσάφης κλείδωσε τη νίκη των γηπεδούχων αφού σημείωσε το 2-0. Στο 71′ ο Τριανταφύλλου υπέπεσε σε πέναλτι μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Χαλδαίο να αποβάλει τον άσο των ασπρόμαυρων με απευθείας κόκκινη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σκαφίδας γράφοντας το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Χαλδαίος, Γιαννόπουλος-Δεληθοδωρής (Αθηνών)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Παππάς, Γκίκας (80′ Λαζούρας), Μεϊμάρογλου, Ντούμπερετ, Τσέπας, Σκαφίδας (75′ Λάσπαντζης), Σταμπέλος, Μάντζης, Βεστάκης, Χρυσάφης (65′ Λάσκαρης), Ζέκιο

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Κόλλιας, Φυσαράκης, Χαρίσης, Γκαλίτσιος, Ταβλαδωράκης, Σερέτης, Τριανταφύλλου, Μαυρομάτης, Μπάτσι (62′ Φουκαράκης), Κριτσάς (72′ Γούλας), Σκουτέλης (75′ Πουλάκης).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply