Connect with us

stoplekto

Η Τριγλία 2-1 την Θύελλα Ραφήνας

Published

on

Σπουδαίο παιχνίδι παρακολούθησαν οι 600 και πλέον φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ραφήνας, με την Τριγλία να επικρατεί 2-1 της Θύελλας στον πρώτο ημιτελικό αγώνα κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 11’ με κεφαλιά του Τασόπουλου και τους τυπικά φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 40’ με πλασέ του Γκίκα.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα και στο 55’ ο Αποστολάτος αστόχησε εξ επαφής και έχασε την ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Στο 72’ η Τριγλία χάνει μοναδική ευκαιρία να πετύχει τέρμα με τον Μουλλάκη, πράγμα που καταφέρνει επτά λεπτά αργότερα στο 79’ όταν περνά και τον τερματοφύλακα Κατσιούλη και πραγματοποιεί το τελικό 2-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο ίδιο γήπεδο στον επαναληπτικό στις 20 Φεβρουαρίου με την Τριγλία να έχει πλέον βραχύ προβάδισμα.

Διαιτητές: Βλάχος, Αντιπαριώτης-Φαμέλης

ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Μπαξεβάνης, Καλογραιάκης, Σότα, Τασόπουλος, Γερακωτσέλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας (58′ Νικολέας), Αποστολάτος (73′ Λάμπρου), Κατσοκλής, Οικονόμου (82′ Προδρόμου

ΤΡΙΓΛΙΑ: Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Φελεγκάκης, Μπλιάμπλιας, Τσέπας, Ντρέκος, Αγγελόπουλος (69′ Μάντζης), Γκίκας, Σταμπέλος, Μουλλάκης (80′ Μαντζώρος), Χατζάκης (63′ Ράμο)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply