Connect with us

Γ Εθνική

Η Τριγλία 3-2 την Χαλκίδα στην παράταση (1-1 καν. διάρκεια)

Published

on

Συνέχεια στην ξέφρενη πορεία που πραγματοποιεί από την αρχή της σεζόν έδωσε η Τριγλία που επικράτησε στην διαδικασία της παράτασης με 3-2 του ΑΟ Χαλκίδας εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Οι κιτρινόμαυροι παρότι ισοφαρίστηκαν δυο φορές κατάφεραν να βρουν δίχτυα σε κομβικό σημείο της παράτασης παίρνοντας τη νίκη.

Το πρώτο τέταρτο ανήκει στην Τριγλία όπου απείλησε δυο φορές με τον Κάρδαρη όμως ο Κούμης αντέδρασε σωστά και απομάκρυνση τη μπάλα. Στην καλύτερη φαση της Χαλκίδας που έλαβε χώρα στο 36′ ο Λέτσο αντέδρασε σωστά αποκρούοντας τη μπάλα.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά με τον Βασιλείου στο 49′ να σεντράρει όμως ο Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 67′ ο Σιάννης που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στον αγώνα έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ. Το γόρδιο δεσμό για την Τριγλία έλυσε στο 77′ , όταν ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου με τον Σκαφίδα να το αξιοποιεί γράφοντας το 1-0 Παρ’ όλα αυτά, οι νερατζούρι δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Σπανό στο 80′. Μάλιστα, ο ίδιος ποδοσφαιριστής λίγο έλειψε να απειλήσει στο 2′ των καθυστερήσεων όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τον εκπληκτικό Λέτσο. Στο 2′ της παράτασης οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν και πάλι δίχτυα. Ο σεληνιασμένος της τελευταίες αγωνιστικές Βασιλείου με κάθετη πάσα βρήκε τον Παπαδόπουλο ο οποίος με μονοκόμματο σουτ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Τριγλία. Στο 97′ ο Σταματάκος εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Λέτσο και με προβολή ισοφάρισε σε 2-2. Στο 101′ ο Λευτέρης Κότσι χάρισε τη νίκη στην Τριγλία όταν με σουτ εγραψε το τελικό 3-2.

Στο 105′ ο Τσούπρος λίγο έλειψε να ισοφαρίσει όμως η κεφαλιά του δεν βρήκε στόχο.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Κάρδαρης, Τσαγκάρης (78′ Μανδύλης), Τερζής, Τσέπας, Σκαφίδας, Κότσι, Καραδέμητρος (89′ Κόντι), Μάλτσι (64′ Σιάννης), Βασιλείου, Παπαδόπουλος

ΧΑΛΚΙΔΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Κούμης, Στασινόπουλος Ε. (82′ Σπανός), Στασινόπουλος Δ., Μπακομήτρος (78′ Σταματάκος), Τσουπρός, Καραμπάς, Μάκο (76′ Ντελέκος), Βαλκάνος, Σεχολάρι, Τσατσαρής, Κόσουσιτς.