Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η τύχη χαμογέλασε στο Αιγάλεω

Published

on

Το Αιγάλεω ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής με την Αγία Παρασκευή στην ομώνυμη πόλη με 1-0. Με αυτή τη νίκη το ‘Σίτι’ πάτησε εκ νέου κορυφή με 55 βαθμούς και έχει πίσω του την Αργυρούπολη με 54 βαθμούς και τη Σάντα με 51 στη μάχη του τίτλου. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αλλά απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Ξηντάρα στο πρώτο μέρος ενώ στην επανάληψη με κεφαλιές των Καραπιπέρη και Σκόνδρα. Μάλιστα, ο τελευταίος ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αφού στο 33′ με αυτογκόλ έκρινε το παιχνίδι και χάρισε στους κυανόλευκους ένα μεγάλο τρίποντο ενόψει της συνέχειας. Τέλος, οι μελανόλευκοι ζητούν πέναλτι στο 80′ σε ανατροπή του Πασά αλλά ο Τριτσώνης υπέδειξε ”παίζεται”.

Διαιτητές: Τριτσώνης, Απτόσογλου, Τουμπακάρης.

Αγ.Παρασκευή (Τάσος Δημητρίου): Δράμπαλης, Τζίτζης, Κωνσταντίνου Ν., Καραπιπέρης, Σκόνδρας (80′ Κουστουμπέκης), Τσώνης, Μυλωνάς (62′ Κωνταντίνου Ι.), Λάσκαρης, Νταουτάι, Πασάς, Ξηντάρας (62′ Βουλωμένος).

Αιγάλεω (Άγγελος Πυρένης): Χατζάκης, Ναυπλιώτης, Ταμπάκης, Παπουτσής, Στριμμένος, Μπιταξής, Παπαθανασίου (91′ Κωνσταντόπουλος Κ.), Σταύρου, Κοντιζάς, Τζανετάκος (75′ Μπουγατσιάς), Τσαρκάνι (60′ Βουτυράς).

Photo: Sportifico.gr 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply