Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η φάση που διαμαρτύρεται έντονα η Χαλκηδόνα(Video)

Published

on

Από το ΔΣ της Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση διαμαρτυρίας:

“Αγαπητοί φίλοι, Ο ανεκδιήγητος διαιτητής κύριος Χατζηγιάννης για άλλη μια φορά είναι καταδικαστικός εις βάρος της Χαλκηδόνας. ΑΥΤΟ είναι το βίντεο που πιστοποιεί ότι ο παίκτης της Χαραυγής που κάνει το τρίτο γκολ είναι αδύνατον να φτάσει τη μπάλα γιατί βρίσκεται μπροστά του ο αθλητής της ομάδας μας, ο στόπερ ο Παρασκευόπουλος, ο οποίος είναι εκείνη ακριβώς τη στιγμή σε πλεονεκτικότερη θέση, έχει μπροστά του τη μπάλα και τον αντίπαλο στην πλάτη του. Το παιδί αυτό τρώει κλωτσιά από τον αντίπαλο παίκτη της Χαραυγής ΣΑΡΑΚΟ από πίσω και πέφτει κάτω. Όλοι σταματάνε για το αναμενόμενο, να δώσει φάουλ, ο διαιτητής κύριος Χατζηγιάννης λέει παίζετε και ο αθλητής ΣΑΡΑΚΟΣ σκοράρει σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα. Το ιδανικό θα ήταν εκείνη τη στιγμή ο αθλητής να μην κάνει κανένα γκολ αλλά να παραδεχτεί ότι έχει κάνει φάουλ. Δυστυχώς όμως έτσι ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ το ποδόσφαιρο, έχουν γαλουχηθεί με άλλο τρόπο και οι αθλητές και τα σωματεία. ΜΟΝΟ Η ΝΙΚΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ Προς τιμήν του πάντως, ο αθλητής που σκοράρει όπως και ο αθλητής Ηλιόπουλος της Χαραυγής, παραδέχονται εκ των υστέρων ότι υπάρχει παράβαση, επιθετικό φάουλ κάτι είναι κι αυτό !!! Μήπως οι άνθρωποι στην ΕΠΣ Πειραιά στηριζόμενοι στα απεικονιστικά ντοκουμέντα που παρουσιάζονται από τα βίντεο πρέπει να αξιολογήσουν καλύτερα τους ανθρώπους που στέλνουν στα γήπεδα ; Ο κύριος Χατζηγιάννης γι’ αυτό το λάθος θα απολογηθεί κάπου ; Δεν είναι η πρώτη φορά εις βάρος της Χαλκηδόνας. Να μην τον ξαναδούμε σε κανένα παιχνίδι μας. Μα σε κανένα.

Αυτή είναι μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας η οποία δεν στηρίζεται σε θεωρίες, στηρίζεται σε αυτά τα οποία αποδεικνύονται και φαίνονται ξεκάθαρα μέσα από το βίντεο. Στο βίντεο ακούγονται και τα γέλια στην κερκίδα μετά το τρίτο γκολ όπου οι φίλαθλοι της Χαραυγής γελάνε – γελάνε στην κυριολεξία όλοι γιατί έχουν δει τι έχει γίνει. Οι δε φίλαθλοι της Χαλκηδόνας τραβάνε τα μαλλιά τους μη μπορώντας να πιστέψουν τι έχει δώσει ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.

Το ΔΣ ΑΟ Χαλκηδών.

 

ΥΓ: Υπενθυμίζω ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής σε παιχνίδι μαζί με τη Θύελλα Κορυδαλλού στο γήπεδό μας, ακύρωσε κανονικότατο γκολ από φάουλ 35 μέτρα μακριά από το τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο και μας στέρησε τη νίκη”.

 

Ακολουθεί σε βίντεο η επίμαχη φάση που διαμαρτύρεται η Χαλκηδόνα: