Connect with us

slideshow

Η φιέστα ανόδου του ΠΑΟΚ Μάνδρας στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΔΑ (φωτο)

Published

on

Ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Ομιλος Κουντουριωτών πανηγύρισε την άνοδό του και έκανε φιέστα στο γήπεδο Μάνδρας παρουσία της δημοτικής και αθλητικής αρχής και φιλάθλων.

Πριν την απονομή οι Πρωταθλητές αγωνίστηκαν σε αγώνα διαρκείας 60′ (30-30) με τους Παλαίμαχους του Μανδραικού.

Ο ΠΑΟΚ Μάνδρας είναι ένα ιστορικό σωματείο που μετρά σχεδόν 40 χρόνια ύπαρξης. Στο παρελθόν κάποια προβλήματα είχαν αναστείλει την λειτουργία του,όμως μετά απο προσπάθεια παραγόντων,προπονητών και παικτών ο δικέφαλος άνοιξε ξανά τα φτερά του και πετά περήφανα πάνω απο την πόλη της Μάνδρας.

Η ομάδα απαρτίζεται μόνο απο νεαρά παιδιά της περιοχής και για αυτό είναι αρεστή σαν την δεύτερη ομάδα της Μάνδρας.

Φέτος κατάφερε και έκανε την διαφορά στο πρωτάθλημα της Β’κατηγορίας αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα πρώτη στον όμιλό της. Πρωτομάστορας αυτής της επιτυχίας είναι ο προπονητής Μιχάλης Κάσδαγλης.

Απο την ομάδα παλαιμάχων του Μανδραικού αγωνίστηκαν οι: Παπαιωάννου(Παλιάκης),Μαρούγκας,Μπότσης,Σωτήρχος,Ρόκκας,Μπέκας,Τσιανάκας,Στύλα,Πετσίτης Π, Κώνστας,Ρεντούμης. Στέρπης,Πέππας,Παπαιωάννου ΙΙ,Κανάκης,Βανδώρος.

***Απο την ΕΠΣΔΑ παραβρέθηκαν ο Μιχάλης Τζανόπουλος,ο Κώστας Διολέτης ο Δημήτρης Τσοτσοβιέννας,ο Αργύρης Οικονόμου κ.α.

***Μετά το πέρας της συνάντησης ακολούθησε δείπνο σε Ταβέρνα της περιοχής και μεταξύ τυρού και αχλαδιού όλοι χάρηκαν με την ψυχή τους την άνοδο.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply