Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η Χαλκηδόνα  σάρωσε 4-1 τον Ηρακλή Νίκαιας

Published

on

Σε μεγάλη μέρα η Χαλκηδόνα σάρωσε με 4-1  τον Ηρακλή Νίκαιας και σημείωσε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα  .

Αντίθετα ο Ηρακλής γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα του .

Οι νικητές που με τον Ανδρέα Μπαρμπολούτσι στον πάγκο τους δείχνουν ένα άλλο πρόσωπο αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και προηγήθηκαν γρήγορα  2-0 με τέρματα του Ζαρκαδούλα ( κεφαλιά ) στο 8’ και Μουστάκα στο 18’ μετά  από σέντρα του Κούρτη, ενώ στο 29’ είχαν σουτ του Ζαρκαδούλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Κυριακάκη  μείωσαν στο 39’ με τον Αγουρσαλίδη  και στο 58’ θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν αλλά το φάουλ του Γ. Μαριόλη βρήκε το κάθετο δοκάρι.

Στα τελευταία λεπτά η Χαλκηδόνα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της αφού σημείωσε δυο ακόμα τέρματα με τους Σβώλη στο 89’ και Βοϊδονικόλα στο 96’.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κακριδή.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Ρεντζέπης , Κούρτης ( 77’  Βοϊδονικόλας) , Ροσιάν (62’ Σβώλης) , Κοτσάι, Μπουζάλι, Μαρούλης, Μουστάκας, Λοϊζίδης( 90’ Βεργιώτης) , Ζαρκαδούλας( 87 λ.τρ. Δημόπουλος ) Μανδαμαδιώτης, Πλάκας.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βλαχουτσάκος Η., Κλωντζάς(46’  Σωτηρόπουλος), Συμιγδάλας, Χάιδος (76’ Παρασκευόπουλος) Μαριόλης Γ. , Λαζάκης (68’ Θεοδωρόπουλος) , Ντομπρίν, Μουράι, Μαριόλης Ν., Βαλάκος, Αγουρσαλίδης.