Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Η Χαλκηδόνα τίμησε τη μνήμη του Χρήστου Πλάκα και του Παναγιώτη Μιχαλέτου

Παρών και ο Γ. Σπανός που τιμήθηκε με φανέλα της ομάδας

Published

on

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης η Χαλκηδόνα τίμησε τη μνήμη του Χρήστου Πλάκα και του Παναγιώτη Μιχαλέτου , δυο σημαντικών ανθρώπων που πρόσφεραν τα μέγιστα στο σύλλογο αλλά έφυγαν πολύ νωρίς . Και οι δυο έζησαν όλη την πορεία της ομάδας από τις μικρότερες κατηγορίες μέχρι την Α’ Εθνική . Και οι δυο ήταν συνεργάτες του Γιώργου Σπανού  τον οποίο επίσης τίμησε ο σύλλογο με τον αρχηγό της ομάδας Μιχάλη Μαρούλη με φανέλα της Χαλκηδόνας ,της ομάδας που ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία του στο ποδόσφαιρο σαν παράγοντας .

Στις οικογένειες  των δυο επιφανών ανδρών στη μνήμη των οποίων κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, η διοίκηση της Χαλκηδόνας απένειμε πλακέτες με τους Βύρωνα Δίκη και Αποστόλη Μαρούλη και έδωσε και ανθοδέσμες με τους Γιώργο Ζαρκαδούλα και Νίκο Χαλκίδη ενώ από την πλευρά της και η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά  τίμησε την μνήμη του Χρήστου και του Παναγιώτη με πλακέτες τις οποίες απένειμαν στις οικογένειες τους οι Γιάννης Σπάθας και Κώστας Χολέβας αντίστοιχα.

spanos  darzentas

Ποιοι παραβρέθηκαν

Στην εκδήλωση μεγάλη  ήταν η παρουσία της ΕΠΣΠ η οποία εκπροσωπήθηκε  από τους δυο Αντιπροέδρους Κώστα Χολέβα  και Αποστόλη Μαρούλη , τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Σπάθα, τον πρόεδρο της επιτροπής Παρατηρητών Λουκά Κανδύλη , τον πρόεδρο της επιτροπής κατά της βίας Παναγιώτη Λαπατά, το μέλος της επιτροπής Μικτών ομάδων Γιάννη Κανελλόπουλο τον φροντιστή των Μικτών Χρήστο Μπουλούση .

Από την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών το παρών έδωσαν ο πρόεδρος Γιώργος Σπανός, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Τόλης Αποστόλου .

Παρόντες επίσης οι πρώην σύμβουλοι της ΕΠΣΠ Στάθης Αμαραντίδης και Γιώργος Κουνιάς , η υπεύθυνη γραφείου τύπου της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Βίκυ Νικολάκου , ο Γενικός Γραμματέας της ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιά και νήσων Δημήτρης Σπανός κ.α.

*Στον αγώνα που προηγήθηκε της εκδήλωσης η ομάδα Κ20 του Ατρομήτου Αθηνών που προπονεί ο Γιώργος Κορακάκης νίκησε  1-0 με γκολ του Δαλκαφούνη στο 38’  την Χαλκηδόνα που είχε στον πάγκο της τον νέο της προπονητή Ανδρέα Μπαρμπολούτσι .