Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η Χαλκηδόνα 2-0 τον Άρη Αμφιάλης που “φωνάζει” για Τσαγκαράκη

Published

on

Στην 4η θέση της κατάταξης βρέθηκε η Χαλκηδόνα που νίκησε τον σκληροτράχηλο Άρη Αμφιάλης που έχει πολλά παράπονα από την διαιτητική τριάδα με 2-0

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10’ όταν κέρδισε πέναλτι σε σέντρα του Κούρτη κεφαλιά του Καρυτινού και χέρι αμυντικού που αμφισβήτησαν «οργισμένα» οι γηπεδούχοι και εκτέλεσε εύστοχα ο Καρυτινός για το 0-1.

Ο Άρης  διαμαρτύρεται  και για τέρμα που σημείωσε με τον Σκαραμάγκο αλλά ακυρώθηκε από τον διαιτητή Τσαγκαράκη που “υποστήριξε” ότι η μπάλα δεν πέρασε την τελική γραμμή του τέρματος ( ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και στάθηκε άτυχος στο πρώτο μέρος όταν  προσπάθεια του Σκαραμάγκου  σταμάτησε στο δοκάρι  του Θεοδωρούλα.

Για τους φιλοξενούμενους στο 32’ ο Κορτέσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από καλή θέση και στο 42’ ο Καρυτινός σούταρε λίγο άουτ .

Στο δεύτερο μέρος  οι γηπεδούχοι είχαν νέο δοκάρι με τον Κρεββατά με την Χαλκηδόνα να σκοράρει με σουτ του Βοργιά και να παίρνει την πολύτιμη νίκη με (1-2).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 54’ καθώς αποβλήθηκε ο Κρεββατάς με κόκκινη κάρτα με τους γηπεδούχους να έχουν ένσταση για την αποβολή και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Άρης Αμφιάλης: Πολυχρονόπουλος(74’Καραβασιλείου) , Ζευγολατάκος(81′ Καραβασιλείου), Γεωργιάδης, Βαζαίος Α., Βαζαίος Φ.(74′ Σιφνάκης), Σάνκα, Γεωργιάδης(46′ Καζαντζίδης), Μπαλόπητος, Κρεββατάς, Σκαραμάγκος, Κόκκας.

ΑΟ Χαλκηδών: Θεοδωρούλας, Κούρτης, Πνευματικός, Μάνθος, Μπουζάλι, Αθανασιάδης, Κορτέσης(46′ Οικονομάκης), Μανδαμαδιώτης(46′ Ζαρκαδούλας Α.), Ζαρκαδούλας Λ.(46′ Παναγιωτόπουλος), Καρυτινός, Κατσάνης(60′ Βοργιάς).