Connect with us

stoplekto

Η Χαλκηδόνα 2-1 τον Παννεαπολικό

Published

on

Η Χαλκηδόνα ήταν η νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι επικρατώντας του Παννεαπολικού με 2-1 .

Το παιχνίδι που έγινε με το φως των προβολέων ήταν συναρπαστικό και άρεσε στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Και οι δυο ομάδες διεκδίκησαν με πάθος τη νίκη χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες . Το σημαντικό είναι ότι χρησιμοποίησαν αρκετά νέα παιδιά που εντυπωσίασαν .

Στο 13’ την κοντινή κεφαλιά του Ζαρκαδούλα εξουδετέρωσε ο Οικονόμου.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Παννεαπολικό στο 38’ όταν το σουτ του Καραδημητρίου βρήκε το κάθετο δοκάρι ενώ στην αμέσως επόμενη φάση( 39’)  ακυρώθηκε γκολ του Κωνσταντινίδη – ορθώς- με υπόδειξη του βοηθού Κεφαλιακού Κ.

Όμως η Χαλκηδόνα ήταν αυτή που σκόραρε στο 40’ . Ο  Κούσιας σούταρε έξω από την περιοχή , η μπάλα βρήκε κάποιο πόδι άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα.

Η ισοφάριση ήλθε για τον Παννεαπολικό στο 54’ με κοντινό πλασέ του Καραδημητρίου .

Όμως στο 81’ η πλάστιγγα έγειρε προς την πλευρά της ομάδας του Άρη Κακογιάννη . Αρχικά η κεφαλιά του Χαλκίδη βρήκε το δοκάρι για να επιστρέψει στον Μαμουγιώργη που από κοντά χάρισε τη νίκη στην Χαλκηδόνα  και άφησε με πίκρα τον Παννεαπολικό που σίγουρα άξιζε καλύτερη τύχη.

Στο 86’ δημιουργήθηκαν διαξιφισμοί μεταξύ παικτών και ο διαιτητής Ζησιμόπουλος απέβαλε τους Λίτσο και Χατζηπαπά που συνεπλάκησαν .

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ: Οικονόμου, Κοκκινάκης, Λαουτάρης, Λίτσο Παυλόπουλος, Τσιριγώτης, Κωνσταντινίδης ( 66’ λ.τρ, Σαριανίδης) , Χατζηανδρέου , Ζώης( 24’ λ.τρ. Γκολένα, 80’ Σύρος) Τσαουσάι,Καραδημητρίου.

ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ : Ρεντζέπης, Δερβίσης( 61’ Μαμουγιώργης)  Πνευματικός Ε. , Ανδρεάτος( 46’ Χαλκίδης), Χατζηπαπάς Μαρούλης, Ζαρκαδούλας( 65’ Πλάκας) , Κούσιας, Μανδαμαδιώτης( 56’ Μουστάκας) , Δημόπουλος, Σβώλης