Connect with us

stoplekto

Η Χαραυγή ισοφάρισε στο 91’ τον ΑΟ Κορυδαλλό ( 2-2)- Από δυο γκολ Σαραντέας και Γρούνης

Published

on

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που είδαν στον Κορυδαλλό τον αγώνα ΑΟ Κορυδαλλού – Χαραυγής  ο οποίος έληξε ισόπαλος 2-2 .

Ένα αποτέλεσμα πέρα για πέρα δίκαιο με τις δυο ομάδες να έχουν την δυνατότητα να πάρουν τη νίκη .

Πρωταγωνιστές   του αγώνα οι  Παναγιώτης Σαραντέας από τους Κορυδαλλιώτες και Θανάσης Γρούνης από τους φιλοξενούμενους , που σημείωσαν και τα δυο τέρματα των ομάδων τους .

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην επιτυχία στο 17’ , αλλά το άψογο σε εκτέλεση φάουλ του Κούλη Ηλιόπουλου που πέρασε το τείχος βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Το γκολ όμως ήλθε από την «αντίπερα όχθη » λίγο αργότερα( 22’) . Ο Σαραντέας μόνος του ανάμεσα σε τρεις αμυντικούς, έκανε ότι ήθελε και με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για τους Κορυδαλλιώτες  που για μια ακόμα φορά έδειξαν ότι αδικούνται από την βαθμολογική τους θέση.

Η Χαραυγή που έδειξε και πάλι πόσο ποιοτική ομάδα , έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες πριν λήξει το ημίχρονο με τους Γρούνη 42’( σούταρε μόλις άουτ) και Πεκόφ 44’ ( απέκρουσε ο Κουλούρης .

Με το ξεκίνημα  της επανάληψης οι  φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι επιθετικά και στο 48’ ισοφάρισαν με κοντινό σουτ του Γρούνη μετά από ωραία σέντρα του Ηλιόπουλου .

Στο 52’ ο Χατζηελευθερίου εκτέλεσε φάουλ, απέκρουσε ασθενώς ο Ζήνωνος και  στη  συνέχεια ο Μαξούρης έπιασε σουτ που πέρασε μόλις άουτ.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Χαραυγή στο 55’. Μετά από σέντρα  του Μιχαλά ο Πεκόφ έστρωσε στον Ηλιόπουλο που σούταρε δυνατά , αλλά η μπάλα αφού βρήκε το δοκάρι και στη συνέχεια τον Κουλούρη , κατέληξε σε κόρνερ.

Νέο προβάδισμα για τον Κορυδαλλό στο 71΄ . Μετά από κόρνερ του Μαξούρη ο Σαραντέας με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ζήνωνος.

Προσπάθησαν και οι δυο ομάδες στη συνέχεια . Οι Κορυδαλλιώτες για να κρατήσουν τη νίκη, οι φιλοξενούμενοι για το γκολ. Τελικά τα κατάφεραν στο 91’ οι δεύτεροι με ασύλληπτο σουτ και πάλι του Γρούνη .  Σοκ για τους γηπεδούχους , που έχασαν δυο πολύτιμους βαθμούς, αλλά και τύχη γιατί στο 92’ θα μπορούσαν να χάσουν , αλλά η κεφαλιά του Ηλιόπουλου δεν βρήκε στόχο…

Ακριβοδίκαιη η διαιτησία του Δημοσθένη Ορφανού που δεν έχασε ούτε φάση . Με σωστές υποδείξεις οι βοηθοί Μητάκος, Κορώνας .

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Κουλούρης, Τόπι, Ζαχαρίου, Τσέκερης, Πετρίδης, Ζαμπέτης, Πετράκης( 59’ Μαντατζής). Χατζηελευθερίου, Σαραντέας( 88’ Ανδρικάκης), Μαξούρης( 76’ Φωτιάδης) Γκανίδης

ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ : Ζήνωνος, Ξηρογιάννης, Αγγελόπουλος, Μύρκος, Παπανικολάου( 75’ Μιφτάρι) , Μιχαλάς( 57’ Γκόγκα), Φασιλής( 46’ Δοξακόπουλος), Θεοδωρίδης, Γρούνης, Ηλιόπουλος, Πεκόφ .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply