Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η Χαραυγή στα μπαράζ !!

Νίκησε με 0-3 τον ΑΣ Ποντίων που επίσης πανηγύρισε !!!

Published

on

Από τα περίεργα του ποδοσφαίρου. Η Χαραυγή πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του ΑΣ Ποντίων στη Νίκαια με 0-3 και αναδείχτηκε πρώτη πανηγυρικά στον 3ο όμιλο της Α’ Κατηγορία εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου . Ωστόσο και οι Πόντιοι παρά την ήττα τους πήραν τα καλά νέα από τη Σαλαμίνα όπου ο Αμπελακιακός «στραβοπάτησε » απέναντι στον Ήφαιστο( 2-2) . Έτσι εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι Σαλαμίνιοι την τελευταία αγωνιστική έχουν ρεπό , οι Πόντιοι εφόσον νικήσουν την ουραγό Δόξα Πειραιά στη Νίκαια , θα πάρουν αυτοί το εισιτήριο για τα μπαράζ. Έτσι πανηγύρισαν κι αυτοί έστω κι από …σπόντα. Το παιχνίδι παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 φίλαθλοι που αψήφησαν τη βροχή και αποχώρησαν στο τέλος ικανοποιημένοι από το θέαμα Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει στο α’ μέρος αφού έχασαν ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Νίνου στο 28’. Η Χαραυγή μπήκε αποφασιστικά στην επανάληψη και άνοιξε το σκορ στο 55’ με πέναλτι του Χονδρουδάκη( ανατροπή του ίδιου από τον Τσουκαλά. Οι νικητές σημείωσαν δυο ακόμα τέρματα στα τελευταία λεπτά . Στο 85’ ο Γεωργίου με απευθείας κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα των Ποντίων . Στο 91’ ο ίδιος παίκτης έγραψε το τελικό 0-3 .

Άψογος ο διαιτητής Λαθύρης.

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Μπαλτάς, Μποσάν( 70’ Μπάσα), Γαρμπής, Ντελιλάι, Νέστορας, Νησίριος, Νίνος( 77’ Ξένος) , Τσουκαλάς, Κούβαρης, Μουσάι, Μελεμενής

ΧΑΡΑΥΓΗ: Κατσικώστας, Γαβαλάς, Χονδρουδάκης, Παπανικολάου, Γεωργίου, Αβανίδης, Αϊβαλιώτης, Σταυρόπουλος, Κώης(65’ Μουρελάτος) , Μιφτάρι, Φασιλής( 88’ Τσιρίδης)