Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η Χαραυγή στην παράταση 1-0 τον ΑΟ Καραβά

Published

on

Η Χαραυγή κατέκτησε την τρίτη θέση στην γενική κατάταξη του πρωταθλήματος της Α’ Πειραιά, αφού επικράτησε με 1-0 του ΑΟ Καραβά στην παράταση.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 107’ ο Ντόνε.

Τρεις αποβολές « σημάδεψαν » το παιχνίδι. Από την Χαραυγή αποβλήθηκαν οι Μεσσήνης στο 59’ και Μιφτάρι στο 120’ . Και οι δυο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Από τον Καραβά αποβλήθηκε στο 59’ ο αναπληρωματικός Φόνσος  που εξύβρισε από τον πάγκο ν ποδοσφαιριστή της Χαραυγής Ηλιόπουλο.

Οι του Καραβά έχουν παράπονα από την διαιτητή Ορφανό. Μάλιστα ο τελευταίος έγραψε στο φύλο αγώνα για εξύβριση τον πρόεδρο του συλλόγου Χρήστο Σκανδάλη, ενώ κάλεσε και την αστυνομία στο γήπεδο.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Καραμαλίγκας, Παπαδόπουλος Σ.,( 37’ Πακαπαδόπουλος Κ. ) Χονδρουδάκης Π., Μπάρκας( 57’ Χρυσναθόπουλος ) Καλιακούδας, Παναγιωτόπουλος, Μπιλίμπασι ( 88’ Ντρούγκας) Καστράτι, Μπεσού( 98’ Μιρντίτα ) , Ζαχαράτος , Παυλόπουλος,

ΧΑΡΑΥΓΗ : Κατσικούρης, Ξηρογιάννης, Γρούνης, ( 90΄Ομεράι) Παπανικολάου, ( 104’ Τούρλος) Φέκος, Χτιστοδούλουα Φασιλής ( 64΄Μιφτάρι) Μεσσήνης, Ντόνε, Ηλιόπουλος, Πεκόφ( 115’ Αγγελόπουλος