Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η Χαραυγή 2-1 τον Σαρωνικό Αίγινας

Published

on

Ένα πολύ καλό παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλοι των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο «Νίκος Γόδας» σήμερα το απόγευμα, ανάμεσα σε Χαραυγή και τον  Σαρωνικό Αίγινας με την ομάδα του Δημήτρη Βουτσινά να φεύγει νικήτρια από το γήπεδο με 2-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και αιφνιδίασαν τον Σαρωνικό καθώς σημείωσαν δυο γρήγορα τέρματα με  τους Σιφνάκη στο  9’ και Γκανίδη στο 16’. Ο Σαρωνικός έχασε την ευκαιρία να μειώσει στο 41’ όταν σουτ του Παπαδόπουλου εκδίωξαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή.

Στο δεύτερο μισό οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο ματς με τέρμα του Παπαδόπουλου στο 51’ , είχαν δοκάρι με τον Αγγελάκη αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν με το σκορ να μένει στο 2-1. Λίγο πριν το τέλος ο Μπακόμητρος χρειάστηκε να κάνει υπέροχη απόκρουση σε σουτ του Ηλιόπουλου.

Διαιτητής ήταν ο Μπαλαχούτης.

ΑΕ Χαραυγή: Γαβαλάς, Συρίγος, Κασδοβασίλης, Μελάς, Παπανικολάου, Σαλάτας (88’ Δέρδας), Πέρρος, Λαλάι (65’ Αγγελόπουλος), Γκανίδης (65’ Παλούκης), Ηλιόπουλος, Σιφνάκης (85’ Τζαβάρας).

Σαρωνικός Αίγινας: Μπακόμητρος Κ., Γκέκας (89’ Γκαρής Π.), Γκαρής Ν., Αγγελάκης, Γκαρής Σ., Σφικτός, Πασχάλης, Τόσκου (70’ Κωνσταντινίδης), Πρέλα (80’ Mishaku), Παπαδόπουλος, Χρυσοχόος.