Connect with us

slideshow

Η χρυσή αλλαγή έδωσε την πρόκριση στον Αστέρα Μαγούλας 1-0 τον Ηλυσιακό..

Published

on

Για την 1η φάση του κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ οι Αστέρας Μαγούλας καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα παίζοντας σαν την γάτα με το ποντίκι και χάνοντας γκόλ με το τσουβάλι επικράτησε του Ηλυσιακού με 1-0. Μορφή του αγώνα ήταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Μουκέας που έπιανε τα άπιαστα.

Το χρυσό τέρμα που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Αστέρα σημείωσε η χρυσή αλλάγη ο Σερέπας 85′.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 10′ δυνατό σούτ του Καλογρίδη η μπάλα πέρασε σύριζα απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μουκέα. Ενα λεπτό αργότερα κεφαλιά του Μπούγια έφυγε άουτ. Στο 28′ ο Μανίκας έδωσε στον Λάμπρου το σούτ πάνω απο τα δοκάρια. Τρία λεπτά αργότερα κόρνερ Οξύζογλου κεφαλιά του Τσούπρου πάνω απο τα δοκάρια. Στο 39′ ο Μανίκας βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας του Ηλυσιακού το σούτ έφυγε άουτ. Στο 50′ ο Οξύζογλου έπιασε το δυνατό σούτ μέσα απο την περιοχή που ανάγκασε τον Μουκέα να διώξει σε κόρνερ. Στο 51′ ο Λάμπρου βρέθηκε μέσα στην περιοχή έπιασε το σουτ και απέκρουσε ο Μουκέας. Στο 72′ ο Κορνελάτος μπήκε μόνος στην περιοχή του Ηλυσιακού σούταρε και απέκρουσε ο Μουκέας. Στην συνέχεια ο Μανίκας έπιασε το σούτ μέσα απο την περιοχή που πέρασε σύριζα άουτ. Στο 82′ δυνατό σούτ του Εβερετ απέκρουσε ο Μουκέας. Στο 85′ ο Σερέπας με συρτό σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μουκέα 1-0.

Διαιτητής Καρυοφίλλης Βοηθοί: Κοτζαμανίδης-Συνιοράκης 4ος: Ανδρονικίδης(Πειραιά).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:Κονέ 7′ Αμανατίδης 17′ Σερέπας 85′

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(προπονητής Στέλιος Βογιατζής): Αγριμάκης, Κουσουρής, Λάμπρου, Κολοβός, Τσούπρος(65′ Κορνελάτος), Μαρής, Κονέ, Εβερετ, Καλογρίδης, Μανίκας, Οξύζογλου(78’Σερέπας).

ΠΑΓΚΟΣ: Ζούκας, Σερέπας,Λένγκα,Ρόκκας,Πατσιονίδης,Μπούγιας,Κορνελάτος

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ(προπονητής Θωμάς Κουρκούνας):Μουκέας, Παππάς, Ντεκίδης, Μπούμπας, Γιουβανέλλης,Τσακιράκης, Φιλόπουλος(33’λόγω τραυματισμού Κωνσταντίνου), Φωστέρης, Αμανατίδης,Βατίστας, Γαλάνης(77’Ψαρρής).

ΠΑΓΚΟΣ: Λέκκας, Κορδοπάτης, Κολοβός, Αλντο, Ξένος,Ψαρρής, Κωνσταντίνου.

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ

***Αρκετοί επώνυμοι και κατάσκοποι άλλων ομάδων βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο Ελευσίνας.

***Ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κ.Μιχάλης Τζανόπουλος, ο γενικός γραμματέας Αργύρης Οικονόμου, ο Γιάννης Στάθης, ο Λάμπρος Μανώλης, ο Λευτέρης Σταμέλος, ο Δημήτρης Βλάχος, ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Αθανάσιος Κριεκούκης, ο Βασίλης Αγριμάκης, ο Λεωνίδας Μίχας, ο Πέτρος Λαζάρου, ο Τάσος Γιώργας, ο Τάκης Μαρής, ο Μένιος Μίχας, ο Κώστας Τσολάκης,ο Μελέτης Λιάσκος,ο Νίκος Πατσίρης κ.α.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply