Connect with us

stoplekto

Η ψυχωμένη Χαλκηδόνα «πέταξε έξω » τον Ατρόμητο Πειραιά ( 1-0 )

Published

on

Η Χαλκηδόνα  έκανε το «μπαμ » και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Πειραιά επικρατώντας του Ατρομήτου Πειραιά με 1-0 .

Οι γηπεδούχοι παίζοντας με ψυχή και πρωτοφανές πάθος πήραν την πρόκριση , απέναντι σε μια ομάδα Γ’ Εθνικής που ψαχνόταν μάταια μέσα στο παιχνίδι για να βρει λύσεις …

Παίζοντας με έξυπνη τακτική οι παίκτες του Άρη Κακογιάννη  προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά από την εστία τους, τους αντίπαλους επιθετικούς και παράλληλα έβγαιναν μπροστά με επικίνδυνες αντεπιθέσεις . Σε μια από αυτές στο 19 ‘ πέτυχαν το γκολ που έκρινε το παιχνίδι και τους χάρισε την πρόκριση . Ο Δημόπουλος έστρωσε δεξιά στον Σβώλη που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα .

Από κει και πέρα οι Καμινιώτες ανέλαβαν την πρωτοβουλία. Ειδικά στην επανάληψη είχαν τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων , αλλά οι παίκτες της Χαλκηδόνας κρατούσαν γερά και με αλληλοκαλύψεις αλλά και προσεκτικές κινήσεις στην άμυνα δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να απειλήσουν .

Σε δυο μόνο περιπτώσεις , μέσα σε ένα δίλεπτο ,οι  φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ , αλλά εκεί « μίλησε » ο γκολκίπερ Ρεντζέπης που με δυο σωτήριες και εκπληκτικές επέμβάσεις σε κοντινό σουτ του Παλάτσιου στο 82’ και σε κεφαλιά του Σαμιώτη στο 83’ κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Σωστή και ακριβοδίκαιη η διαιτησία του Αλέξανδρου Τσαμούρη.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Ρεντζέπης, Μαμουγιώργης, Πνευματικός, Κύριας, Μπουζάλι, Μαρούλης, Πλάκας( 54’ λ.τρ. Ζαρκαδούλας) , Κούσιας, Σβώλης( 89’ Δερβίσης), Δημόπουλος( 68’ Κούρτης) , Μανδαμαδιώτης ( 79’ Χατζηπαπάς)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡ.: Γαβαλάς Ι., Καρνέσης( 87’ Αρβανίτης), Φυσαράκης( 64’ Γαβαλάς Ε.) , Κωτσαλάς, Σαμιώτης, Τσαραούσης, Μπαλτζάκης( 79’ Παλάτσιος) , Νικολακόπουλος, Δανασής , Ντάφλας, Κοντάκος ( 62΄Τζάθας)