Connect with us

Uncategorized

Η όμορφη γιορτή των Μεγαρικού- Ευκλείδη

Published

on

Μια πολύ όμορφη γιορτή διοργάνωσαν το βράδυ του Σαββάτου που μας πέρασε ο Μεγαρικός με τον Ευκλείδη, που έκοψαν την καθιερωμένη κοπή πίτας. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου που μας απέστειλαν τα σωματεία:

 

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Σ. ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 2002 – Α.Σ. ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ 1971
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΥΚΤΙΟΥ ATROMHTOS SOCCERS SCHOOLS

Το Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2019 στο παραλιακό κέντρο ΝΙΣΣΑΙΑ, οι ομάδες μας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Σε μια κατάμεστη αίθουσα από αθλητές και αθλήτριες, γονείς αλλά και επίσημους, γιορτάσαμε τον ερχομό του νέου έτους πανηγυρικά, με χαρά, χαμόγελα αλλά και πολύ συγκίνηση.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, καθώς και σε ανθρώπους που έμμεσα ή άμεσα έχουν βοηθήσει στην εξέλιξη και ανάπτυξη των ομάδων μας. Οι βραβευθέντες της βραδιάς ήταν οι εξής:

  • Εφημερίδα Αιχμή
  • Εφημερίδα Άποψη
  • Εφημερίδα Ενημέρωση
  • Εφημερίδα Επικαιρότητα
  • Εφημερίδα Μεγαρικός Τύπος
  • Διαδικτυακό κανάλι Megara Org
  • Διαδικτυακό κανάλι MegaraTv
  • Ο ακτινολόγος Μαργέτης Ιερόθεος
  • Ο δημοσιογράφος Περιφάνης Φώτιος
  • Ο προπονητής βόλεϊ Βαρδής Χρήστος
  • Ο ιδρυτής του Μεγαρικού Σάλτας Ιερόθεος

Μέσα σε ένα γιορτινό περιβάλλον οι τιμώμενοι παρέλαβαν την πλακέτα τους και όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν για τις ομάδες μας και την μέχρι τώρα πορεία τους. Σημαντικότερη σημείωση που έκαναν όλοι οι τιμώμενοι, είναι το ότι οι ομάδες μας δεν ξεχνούν αυτούς που προσέφεραν έστω και το ελάχιστο στην εξέλιξή τους.

Στην συνέχεια της βραδιάς έγιναν οι απονομές αναμνηστικών δελτίων της ΕΠΣΔΑ για την συμμετοχή του τμήματος junior στο final four την περσινή σαιζόν.

Αναφορά έγινε από τον Πρόεδρο του Ευκλείδη Κο Καράμπελα στην θετική πορεία που είχε η συνεργασία των ομάδων του Ευκλείδη και του Μεγαρικού την χρονιά που πέρασε άλλα και έως τώρα με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των αγώνων. Ο Μεγαρικός βαθμολογικά βρίσκεται σε πολύ καλή θέση αλλά το σημαντικότερο όλων είναι πως η ομάδα ενωμένη και αρμονικά δεμένη με πολύ δουλειά, είναι πλέον δύσκολος αντίπαλος.

Η βραδιά έκλεισε ευχάριστα με την λαχειοφόρο αγορά όπου κληρώθηκαν Σαράντα και πλέον δώρα & που προσέφεραν οι ομάδες αλλά και χορηγοί. Τα 2 μεγαλύτερα δώρα που κληρώθηκαν είναι:

  • Ένα PLAYSTATION 4 χορηγία των ομάδων μας
  • Ένα SMARTPHONE XIAOMI A6 χορηγία των ομάδων μας

Πολλές ευχαριστίες οφείλουμε στους δωροθέτες, αλλά και στους φούρνους Αφων ΠΑΠΑΗΛΙΑ & Αφών ΓΑΡΥΦΑΛΗ οι οποίοι προσέφεραν όπως κάθε χρόνο την πίτα της εκδήλωσης. Επίσης ευχαριστίες οφείλουμε και στον πανοσιολογιότατο π. Δαμασκηνό Λαγό για την τιμή που μας έκανε να ευλογήσει την πίτα μας.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο  Δήμαρχος Μεγαρέων κος Σταμούλης Γρηγόριος,  ο Βουλευτής Αττικής κος Μπούρας Αθ., οι Αντιδήμαρχοι Φυλακτός Κ. & Παπαπανούσης Νικ., Ρήγα Ελένη, Φωτίου Στ., οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πολυχρόνης Ιερ., Σωτηρίου Γεωρ., η Αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜΕ Κα Καστάνη Αικ., οι υπ. Δήμαρχοι κ.κ. Μαρινάκης Ιωάν., Μακρυγιάννης Άγγ. & Βαρελάς Κλ., ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κος Τζαφέρης Κλέαρχος, ο Γ. Γραμματέας της ΕΠΣΔΑ  Κάμπαξης Μαν., ο αντιπρόεδρος του Βύζα Μεγάρων Κος Παπαδόπουλος Δημ., η πρόεδρος Της ‘’Ομάδας Εθελοντών Μεγαριτών’’ Κα Πάντου Χρ. , ο Πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας ‘’Κούρος’’ Κος Ρήγας Μελ.

Ιδιαίτερη τιμή για την βραδιά ήταν η παρουσία του μεγάλου άσσου των γηπέδων κ. Σάκη Κουβά, όπου και το τουρνουά των ακαδημιών που διοργανώνεται τα τελευταία πέντε χρόνια από τις ομάδες μας, είναι αφιερωμένο σ’ αυτόν.

Τα Δ.Σ. των ομάδων μας κλείνοντας,  εύχονται σε όλα τα μέλη μας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο να έχει υγεία, ευημερία, ειρήνη και αγάπη.

Επίσης δεσμευόμαστε ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που δείχνετε, εμείς ως Δ.Σ. των Α.Σ. Ευκλείδης και του Α.Σ. Μεγαρικός, ώστε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τα παιδιά της πόλης μας όπως θα έκανε κάθε οικογένεια για τα παιδιά της.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ”.

 

ΦΩΤΟ: megara.org

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply