Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η ώρα των μπαράζ σε Α’ και Γ’ ΕΠΣΑ…

Published

on

Προβιβασμός - Υποβιβασμός ΕΠΣΑ

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τις ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους στην Α’ ΕΠΣΑ, αλλά και για αυτές που διεκδικούν την άνοδο από την Γ’ στην Β’ ΕΠΣΑ.

Το Σαββατοκύριακο θα γίνουν τα μπαράζ σε αυτές τις κατηγορίες. Ας δούμε τι περιμένουμε…

Α’ ΕΠΣΑ

Τα βλέμματα όλης της ποδοσφαιρικής Αθήνας θα είναι στραμμένα στο γήπεδο του Ρουφ το Σάββατο το απόγευμα στις 16:30…

Εκεί ο Ολυμπιακός Λιοσίων θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Ο ηττημένος θα υποβιβαστεί στην Β’ ΕΠΣΑ, ενώ ο νικητής θα περιμένει την τυπική επιβεβαίωση της παραμονής του Χαϊδαρίου στην Γ’ Εθνική, αλλά κυρίως την εξέλιξη των αγώνων μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, ευχόμενος να πάρουν την άνοδο Αστέρας Καισαριανής και Νέα Ιωνία, έτσι ώστε να παραμείνει στην κατηγορία

Την ίδια ώρα το Σάββατο στο γήπεδο του Ιλίου ο ΑΟ Περιστερίου θα παίξει με τους Αγίους Αναργύρους. Ο αγώνας θα γίνει περισσότερο για προληπτικούς λόγους, αφού αν το Χαϊδάρι παραμείνει και τυπικά στην κατηγορία και έστω μια από Αστέρα Καισαριανής και Νέα Ιωνία πάρουν την άνοδο, τότε και οι δύο ομάδες θα παραμείνουν στην Α’ ΕΠΣΑ.

Και στα δύο παιχνίδια αν υπάρξει ισοπαλία, τότε θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι.

Γ’ ΕΠΣΑ

Με 4 αγώνες μπαράζ ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ.

Σε αυτά τα παιχνίδια ο νικητής παίρνει την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας την άνοδο παίρνει ο γηπεδούχος.

Θυμίζουμε ότι ήδη έχουν πάρει την άνοδο οι Ιλίσια 2004 (2ος όμιλος), ΑΕ Μεταμόρφωσης (3ος όμιλος), Φωστήρας Ηλιούπολης, Κεραυνός Αγίας Βαρβάρας (4ος όμιλος).

Το πρόγραμμα…

1ος όμιλος

Κυριακή 11:00

ΡΟΥΦ: Κουκάκι – Παγκράτι

Κυριακή 17:00

ΚΥΨΈΛΗΣ: Γκυζιακός – Ιάσωνας

2ος όμιλος

Κυριακή 17:00

ΠΕΥΚΗΣ: Μαρούσι – Πατήσια

3ος όμιλος

Κυριακή 11:09

ΗΦΑΊΣΤΟΥ: ΑΕ Περιστερίου – Αρίωνας