Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Η Franke σύμμαχος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα!

Published

on

Συνεργασία με την εταιρεία που ειδικεύεται σε είδη κουζίνας και φέρει την ονομασία “FRANKE” ξεκίνησε η Αγία Ελεούσα.

Η ιστορική ομάδα των δυτικών προαστίων μάλιστα μέσω δελτίο τύπου επιβεβαιώνει την είδηση και κάνει μια αναφορά στην εταιρεία.

Το κείμενο

H AΠΕ Αγία Ελεούσα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την κορυφία εταιρία για τον εξοπλισμό της κουζίνας σας, FRANKE!

Η εν λόγω εταιρία, πλέον, συγκαταλέγεται στους χρυσούς χορηγούς της ομάδας μας και θα είναι στο πλευρό μας για την επίτευξη των στόχων μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΠΕ ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους της Franke για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις προσπάθειες μας ώστε να μη σταματήσει να μεγαλώνει ο σύλλογος μας σε κάθε επίπεδο.

Συστήματα κουζίνας – Υπέροχες λύσεις για το σπίτι σας

Φανταστείτε μια κουζίνα στην οποία ο νεροχύτης καθαρίζει μόνος του ή ο φούρνος σας δίνει συμβουλές μαγειρέματος. Για εμάς, αυτά τα προϊόντα δεν είναι φανταστικά. Αποτελούν μέρος των ολοκληρωμένων συστημάτων μας που προσδίδουν στιλ, άνεση και δεξιοτεχνία στην κουζίνα σας.

Θέλουμε να απολαμβάνετε τη χαρά που προσφέρει το μαγείρεμα, το φαγητό και η διασκέδαση σε μια κουζίνα με προϊόντα Franke. Αυτή είναι η έμπνευσή μας για να δημιουργούμε υπέροχα προϊόντα.

Καλέστε στην εξυπηρέτηση πελατών Franke:

Δευτέρα – Παρασκευή

8:30 π.μ. – 04:30 μ.μ.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε