Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Θάνος Καραγεώργος: Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά φέτος στον Αστέρα Χαϊδαρίου

Published

on

Εντυπωσιακή πορεία πραγματοποιεί φέτος ο Αστέρας Χαϊδαρίου, που με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ μαζί με τον Αστέρα Γλυφάδας.

Ενας από τους βασικούς συντελεστές αυτής της πορείας είναι και ο Θάνος Καραγεώργος. Ο ικανότατος φορ και αρχηγός της ομάδας μίλησε στηην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…

Φέτος στην ομάδα του Αστέρα γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά σε όλους τους τομείς με σκοπό την άνοδο στη επόμενη κατηγορία! Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι χαμηλά με σκληρή δουλειά και προσπάθεια μέχρι το τέλος!

Σαν αρχηγός έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλο το τεχνικό τιμ του Αστέρα, στους συμπαίκτες μου και σε όλους σε όσους συμβάλλουν σε αυτή τη προσπάθεια! Ευχομαι να έχουμε υγεία μέχρι το τέλος και η προσπάθεια μας αν το αξίζουμε να ανταμειφθεί!

Ολα κερδίζονται με κόπο και ιδρώτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τίποτα δεν μας χαρίζεται για αυτό πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι και το κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε σαν μια μάχη που πρέπει να την κερδίσουμε! Είμαι χαρούμενος για το 4στα4 αλλά ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα και πρέπει να τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος!