Connect with us

stoplekto

Θάνος Νικολακόπουλος: Σπουδαία εμπειρία η παρουσία μου στην ΑΕ Πάρου

Published

on

Μια εξαιρετική εμπειρία έζησε ο ικανότατος γκολκίπερ Θάνος Νικολακόπουλος τη φετινή σεζόν…

Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος τερματοφύλακας, μετά από το πρώτο μισό της σεζόν στον Αθηναϊκό, μετακόμισε στην Πάρο όπου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων με τη φανέλα της ΑΕ Πάρου. Εκεί κέρδισε την εκτίμηση και τον θαυμασμό όλων, αφού κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις συνέβαλλε τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία της ομάδας, που έχασε στις λεπτομέρειες την συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου.

Ο Θάνος Νικολακόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την εμπειρία του αυτή, αλλά και για τα σχέδια του για το μέλλον. Ας δούμε τι μας είπε…

Θάνο καλημέρα. Πώς πήρες την απόφαση να αφήσεις το ποδόσφαιρο της Αθήνας και να μετακομίσεις στην Πάρο?

Καλημέρα σας. Ηθελα να δοκιμάσω μια διαφορετική εμπειρία σχετικά με το ποδόσφαιρο, και ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας με κέρδισε. Ετσι, δεν δυσκολεύτηκα να πω το ναι…

Νοιώθεις δικαιωμένος για αυτή σου την απόφαση, και πώς ήταν η εμπειρία?

Νοιώθω απόλυτα δικαιωμένος σε όλους τους τομείς. Ολη η εμπειρία μου στην Πάρο, τόσο η αγωνιστική  όσο και η εξωαγωνιστική ήταν μια από της καλύτερες εμπειρίες που έχω ζήσει όσα χρόνια παίζω ποδόσφαιρο.

Πως είδες το επίπεδο στο ποδόσφαιρο των Κυκλάδων?

Σίγουρα υπάρχουν πολλές δυσκολίες, με μεγαλύτερη τα ταξίδια από νησί σε νησί. Αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στην προσπάθεια των ομάδων, και κάνει πραγματικά αξιέπαινους όσους παλεύουν για το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες. Το επίπεδο δεν είναι όπως στην Αθήνα όπως είναι λογικό, όμως γίνεται μεγάλη προσπάθεια και υπάρχει συνεχής βελτίωση.

Η άποψη σου για την πορεία της ομάδας?

Πιστεύω πως η ομάδα κατάφερε να πετύχει τους στόχους  που είχε θέσει στην αρχή της σεζόν, παρόλο που δυστυχώς στο προτελευταίο παιχνίδι χάσαμε την ευκαιρία να μπούμε στα μπαράζ ανόδου. Κερδίσαμε όμως τις εντυπώσεις, και μπήκαν οι βάσεις για μια ακόμη καλύτερη πορεία τη νέα σεζόν.

Πώς κρίνεις την προσωπική σου απόδοση?

Δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου, και προτιμώ να αφήνω τους άλλους να με κρίνουν. Το σίγουρο είναι ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ηταν μια πρόκληση για μένα, και θεωρώ ότι έκανα μια καλή σεζόν…

Τα σχέδια σου για την επόμενη σεζόν?

Προσωπικά θέλω να συνεχίσω στην ΑΕ Πάρου, αφού έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος σε όλα τα επίπεδα. Εχει λοιπόν τον πρώτο λόγο, θα συζητήσω με τους ανθρώπους της ομάδας, και ευελπιστώ ότι θα τα βρούμε και θα συνεχίσουμε μαζί και τη νέα σεζόν.

Κλείνοντας, θέλεις να πεις κάτι άλλο?

Ναι. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου, το προπονητικό team για την άψογη συνεργασία που είχαμε, και την διοίκηση που ήταν δίπλα μας σε ότι χρειαζόμασταν..

Σε ευχαριστούμε πολύ…

Και εγώ σας ευχαριστώ…