Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θέαμα από Διάνα και Θύελλα

Published

on

Στην Ηλιούπολη η Διάνα υποδέχτηκε την Θύελλα Αγίου Δημητρίου και το τελικό 2-2 άφησε σίγουρα ικανοποιημένους ομάδες και κοινό λόγω του πολύ καλού θεάματος. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους γηπεδούχους που σκόραραν στο 20′ με τον Παρασκευόπουλο ενώ στο 28′ ο Χατζηστεφάνου εκμεταλλεύτηκε την αναταραχή στα καρέ του Μητρογιάννη και με κεφαλιά έγραψε το 2-0 του πρώτου μέρους. Η επανάληψη άνηκε στους ανεβασμένους φιλοξενούμενους που είχαν και δοκάρι με τον Μπίνα στο 15′. Αρχικά ο Χαζίσας μείωσε στο 53′ με ωραίο σουτ λίγο μπροστά από το κέντρο κρεμώντας τον Κόρρα ενώ στο 72′ ο Τσαγκόγιωργας έφερε το ματς στα ίσια με σουτ εντός περιοχής. Έτσι, η Θύελλα παρέμεινε έβδομη με 36 βαθμούς  ενώ με ένα πόντο πίσω ακολουθούν οι κόκκινοι.

Διαιτητές: Ευθυμίου, Κορτέσης, Κορωνιός.

Διάνα (Γιάννης Χατζηράπτης): Κόρρας, Μπελέρης, Λουτσάι, Νίκολι, Απέργης Α., Δημογιάννης, Καλουδιώτης, Χούδρας (88′ Κουταλακίδης), Παρασκευόπουλος, Μπαλαφούτης Χ. (81′ Απέργης Ν.), Χατζηστεφάνου.

Θύελλα (Τάσος Τασιόπουλος): Μητρογιάννης, Μαραγκουδάκης, Πάλιας, Παπαδόπουλος (46′ Κωνσταντόπουλος), Αντωνόπουλος, Ταχιράι, Εγγονίδης (68′ Τσαγκόγιωργας), Χαζίσας, Ζαμπαράς, Μπίνας, Βελλής (88′ Μπαρδαβίλλιας).

Photo: Sportofico.gr 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply