Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Θέαμα και μοιρασιά στο Σαλαμινομάχοι – Θύελλα Μοσχάτου 2-2

Published

on

Εκπληκτικό παιχνίδι παρακολουθήσαμε στο γήπεδο των Αμπελακίων ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, τους ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΥΣ και την ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, με τελικό αποτέλεσμα ισοπαλία με σκορ 2-2!
Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά, να χάνουν μια πολύ καλή ευκαιρία στο 4′ σε σέντρα σουτ του Τάνκα που πέρασε μόλις άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα Γουσγουνέλη, και να προηγούνται 1-0 στο 17′ σε υποδειγματική αντεπίθεση και πλασέ του Ευαγγέλου!
Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στη συνέχεια το παιχνίδι, έφτασαν κοντά στο γκολ στο 23′ όταν ο Αντζία κόπηκε τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς, ενώ στο 27′ ο Μπλούτσος ισοφάρισε σε 1-1 με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ! Μάλιστα στο 42′ ο Αντζία, ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ΘΥΕΛΛΑΣ, αστόχησε στο 42′ σε τετ α τετ και έχασε την ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του…
Στο Β’ ημίχρονο το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά χωρίς όμως να έχουμε την μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες μέχρι το 65ο λεπτό. Η πρώτη μεγάλη φάση έγινε στο 68′ όταν ο Αντζία μπήκε μόνος του στην μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και κόπηκε τελευταία στιγμή από αμυντικό σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι! Ο “τρελός” ρυθμός συνεχίστηκε μέχρι το τέλος, χωρίς όμως να καταφέρει κάποια ομάδα να πετύχει γκολ μέχρι το 90ό λεπτό του αγώνα.
Όμως ακριβώς στο 90′ ο Μαρλαφέκας έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του (1-2) με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, και στο 92′ ο νεοεισελθών Τουμπαρίδης ισοφάρισε σε 2-2 για τους γηπεδούχους μέσα σε πανδαιμόνιο!
Μάλιστα στο επόμενο λεπτό οι ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, αλλά ο τερματοφύλακας Γουσγουνέλης απέκρουσε πάνω στη γραμμή δύο απανωτές κεφαλιές αντιπάλων! Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους ανθρώπους των δύο συλλόγων με μια γλυκόπικρη γεύση αφού μπορούσαν να πάρουν αμφότεροι κάτι παραπάνω από το παιχνίδι…
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Άρης Μαμσάκος με βοηθούς την Στέλλα Γκάρα και τον Αντρέα Σερέπα, ενώ παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κύριος Γιώργος Μαλούχος και γιατρός ο Χαράλαμπος Γεωργίου…
ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ (Δημήτρης Γραμματικός): Βουκούτης, Κουκής (85′ Παπαδημητρίου), Νομικός, Σαράτσι (91′ Μακρής), Κωνσταντινίδης, Στόϊκου, Πασαλής, Ασλάνι, Μιχαλάκης (70′ Τουμπαρίδης), Τάνκας, Ευαγγέλου (70′ Ράμφος)
ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧ. (Δημήτρης Νικολόπουλος): Γουσγουνέλης, Διακουμάκος (93′ Γρηγοριάδης), Μπλούτσος, Σύρος (25′ λόγω τραυμ. Κομπογιάννης), Πιτερός, Μαρλαφέκας, Σταυράκογλου (70′ Γιαουπλάρι), Ευαγγέλου, Τάγης (93′ Χοντάϊ), Κωνσταντάκος, Αντζίλα (93′ Δρογγίτης).
Πηγή – Εφ.Κοινωνική
Advertisement