Connect with us

8ος Όμιλος

Θέλει Κερμενίδη ο ΠΟΑ-Έκλεισε Πατινιώτη

Published

on

Από την Μεσσηνία και τον Τσικλήτηρα στα Χανιά και στην Παλαιόχωρα και τώρα κάτοικος Ατσαλένιου αναμένεται να είναι ο Νίκος Κερμενίδης .

Ο πολυσύνθετος και ιδιαίτερα ποιοτικός μέσος σύμφωνα με πληροφορίες του “prismasport” τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του ΠΟΑ και αναμένεται ακόμα να δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση. Ο 29χρόνος επιτελικός μέσος υπήρξε μέλος της Εθνικής Νέων αλλά και Ελπίδων.

Ο χαρισματικός μέσος ήταν ο μόνος παίκτης που έπαιξε και στα 20 παιχνίδια πρωταθλήματος (σε όλα ως βασικός), ενώ πέτυχε και ένα γκολ. Στο Κύπελλο Χανίων είχε 6 συμμετοχές (3 βασικός – 3 αλλαγή) και ήταν βασικός και στο ματς του Σούπερ Καπ με τον Ερασιτέχνη Πλατανιά. Ενώ αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι την ακριβώς προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με την Φανέλα του Τσικλιτήρα Πύλου αγωνίστηκε 25 παιχνίδια έχοντας στο  ενεργητικό του 2 γκολ και 7 ασίστ.

Σε μια σημαντική ανανέωση-μεταγραφή προέβη ο ΠΟΑ. Συγκεκριμένα μετά από αρκετά μεγάλη προσπάθεια η ομάδα του Ατσαλένιου κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο ναι από τον Θανάση Πατηνιώτη. Ο αριστερός ακραίος οπισθοφύλακας μετά από αρκετές ημέρες σκέψεις αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΟΑ η οποία κρατάει στο ρόστερ της ένα από του πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της Γ Εθνικής.