Connect with us

stoplekto

Θέλει την άνοδο και θα την διεκδικήσει η Ελευθερούπολη

Published

on

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και κυρίως στις νίκες για την Ελευθερούπολη που επικράτησε 2-1 του Γκυζιακού στην Νέα Ιωνία πλησιάζοντας στο -2 τον δεύτερο Άγιαξ Ταύρου. Το συγκρότημα του Βλάση Χατζηαναστασίου έχει 31 πόντους μαζί με το Παλαιό Φάληρο, ενώ η ομάδα του Γκύζη 14 βαθμούς στην 13η θέση και θα παλέψει για να μην υποβιβαστεί.

Οι ‘κιτρινόμαυροι’ μπήκαν καλύτερα και άνοιξαν το σκορ στο 9′ με ωραίο τελείωμα του Τσούκα. Έτσι, πήραν τον έλεγχο απέναντι σε ένα σκληροτράχηλο σύνολο, το οποίο ισοφάρισε στο 36′ χάρις στον Μπάρο. Αυτή η εξέλιξη δεν ήταν η προσδοκώμενη για τους γηπεδούχους που έψαξαν το γκολ της νίκης μέχρι τέλους. Το έργο τους έγινε πιο εύκολο στο 71′ λόγω απευθείας κόκκινης του Γκόγκου για επικίνδυνο παίξιμο και στο 83′ ο Τζήμας σκόραρε λυτρώνοντας την ‘Ελέ’. Έξι λεπτά αργότερα αποκαταστάθηκαν οι αριθμητικές ισορροπίες, αφού ο Κίμωνας Δαυΐδ αποβλήθηκε, επίσης, με απευθείας κόκκινη κάρτα. Παρ’όλα αυτά, το 2-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Καραμπέκιος Τ., Ματσούκας Κ., Σαμοΐλης Δ.

Ελεθευρούπολη (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Χατζάκης, Δαυΐδ, Τζήμας, Πολυτσέρης, Φατούρας, Τσούκας, Σπάρος (46′ Χαλάς), Μακρής, Χαραλάμπους (90′ Γουλέτας), Τσουτσουδάκης, Πήλιος (60′ Μπίνης).

Γκυζιακός (Δημήτρης Καββαδίας): Κανελλόπουλος, Αγγελόπουλος, Κοντίδης, Γκόγκος, Κόκκαλης, Καραμάνος, Λώλης, Σπυροπάλη, Μάντσος (75′ Αποστολόπουλος), Στούμπος (85′ Ραμούνδος), Μπάρο.